Výroba matrací na míru
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (77 hlasů, průměr 4.2 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Josef Bláha 05.07.2020

    Super matrace. A když s k tomu připočte doprava zdarma, je to velmi výhodné.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana 29.06.2020

    Pro mě jasná volba, protože takhle levně se matrace s kokosovým vláknem hledají špatně.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • nic mě nenapadá
  • Martin Jelínek 20.06.2020

    Už jednou jsem u vás nakupoval v akci 1 + 1 a teď jsem to udělal znovu, protože za ty peníze a s tou dopravou zadarmo je to výhodný.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Dana Pokorná 20.06.2020

    Matraci jsem si vybrala schválně kvpli tomu, že obsahuje kokosová vlákna. Zabraňuje to plísním, bakteriím a vlhkosti, což jsou věci, které se běžně i matrací dějou.

    • hygiena
    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Bohumil Šimek 20.06.2020

    Ten anatomický polštář je k ničemu, ale jinak madračka je to dobrá a spí se na ní dobře. Cena byla taky OK.

    • cena
    • doprava zdarma
    • anatomický polštář
  • Ivan Veselý 03.06.2020

    Jak to tak čtu ty recenze tady, tak ta matrace je asi fakt kvalitní. Já ji ale mám už týden a žádného zázraku jsem se nedočkal. Tak snad to přijde.

    • doprava zdarma
  • Pavel Šíma 01.05.2020

    Za ty peníze to nekoupit, to by byla pěkná blbost.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Petr Kundera 10.04.2020

    Tvrdá kvalitní matrace, dobře se na ní spí.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Josef Král 17.03.2020

    Vybírám novou matraci a nakonec jsem si zvolil kokosové vlákno, protože vydrží dlouho a je to přírodní.

    • cena
    • kvalita
    • dlouhá životnost
    • nic
  • Jakub Král 22.02.2020

    Vybírali jsme z matrací s kokosovým vláknem, protože jsou opravdu hygienické. Zaujala nás tahle díky akci 1 + 1. Za tu cenu se to opravdu vyplatí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • hygienická matrace
  • Josef Kubíček 23.01.2020

    Tvrdá matrace, velká nosnost, přijatelná cena.

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
  • Šárka Váňová 04.12.2019

    Cena je trochu větší, než jsem čekala, ale matrace je odolná vůči vlhkosti a je z přírodních materiálů. Mně osobně vyhovuje.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Jaroslav Červený 25.11.2019

    Tvrdá matrace z přírodního materiálu, na které se spí velmi pohodlně. Doporučuji všem.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Jakub Majer 18.09.2019

    Skvělá matrace z pur pěny s masážním efektem, který mi pomáhá zmírnit bolesti zad. Cena byla vyšší, ale přesvědčila mě garance vrácení peněz.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Josef Hrdlička 29.07.2019

    Tvrdá matrace z PUR pěny, která mi vyhovuje. Od první noci spokojenost. Cenově trochu dražší, ale očekávám, že vydrží dlouho.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Jana Čapková 28.07.2018

    Vybírala jsem matraci pro manžela. Tato mě zaujala nejvíc, protože je z pur pěny a je odolná vůči plísním. Doprava byla zdarma, za což jsem ráda.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Josef Šíp 29.05.2018

    Měním matraci už po 3 letech užívání. Proto jsem se zaměřil na výběr matrace s dlouhou životností. Tahle mě zaujala i tím, že je odolná vůči vlhkosti a plísni.

    • doprava zdarma
  • Jan Pokorný 25.03.2018

    Vybíral jsem si z několika matrací, nakonec jsem se rozhodl pro tuhle, protože je tvrdá a má velkou nosnost.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • cena

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA