Česká firma s tradicí
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (83 hlasů, průměr 4.2 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Josef Bláha 05.07.2020

    Super matrace. A když s k tomu připočte doprava zdarma, je to velmi výhodné.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana 29.06.2020

    Pro mě jasná volba, protože takhle levně se matrace s kokosovým vláknem hledají špatně.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • nic mě nenapadá
  • Martin Jelínek 20.06.2020

    Už jednou jsem u vás nakupoval v akci 1 + 1 a teď jsem to udělal znovu, protože za ty peníze a s tou dopravou zadarmo je to výhodný.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Dana Pokorná 20.06.2020

    Matraci jsem si vybrala schválně kvpli tomu, že obsahuje kokosová vlákna. Zabraňuje to plísním, bakteriím a vlhkosti, což jsou věci, které se běžně i matrací dějou.

    • hygiena
    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Bohumil Šimek 20.06.2020

    Ten anatomický polštář je k ničemu, ale jinak madračka je to dobrá a spí se na ní dobře. Cena byla taky OK.

    • cena
    • doprava zdarma
    • anatomický polštář
  • Ivan Veselý 03.06.2020

    Jak to tak čtu ty recenze tady, tak ta matrace je asi fakt kvalitní. Já ji ale mám už týden a žádného zázraku jsem se nedočkal. Tak snad to přijde.

    • doprava zdarma
  • Pavel Šíma 01.05.2020

    Za ty peníze to nekoupit, to by byla pěkná blbost.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Petr Kundera 10.04.2020

    Tvrdá kvalitní matrace, dobře se na ní spí.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Josef Král 17.03.2020

    Vybírám novou matraci a nakonec jsem si zvolil kokosové vlákno, protože vydrží dlouho a je to přírodní.

    • cena
    • kvalita
    • dlouhá životnost
    • nic
  • Jakub Král 22.02.2020

    Vybírali jsme z matrací s kokosovým vláknem, protože jsou opravdu hygienické. Zaujala nás tahle díky akci 1 + 1. Za tu cenu se to opravdu vyplatí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • hygienická matrace
  • Josef Kubíček 23.01.2020

    Tvrdá matrace, velká nosnost, přijatelná cena.

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
  • Šárka Váňová 04.12.2019

    Cena je trochu větší, než jsem čekala, ale matrace je odolná vůči vlhkosti a je z přírodních materiálů. Mně osobně vyhovuje.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Jaroslav Červený 25.11.2019

    Tvrdá matrace z přírodního materiálu, na které se spí velmi pohodlně. Doporučuji všem.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Jakub Majer 18.09.2019

    Skvělá matrace z pur pěny s masážním efektem, který mi pomáhá zmírnit bolesti zad. Cena byla vyšší, ale přesvědčila mě garance vrácení peněz.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Josef Hrdlička 29.07.2019

    Tvrdá matrace z PUR pěny, která mi vyhovuje. Od první noci spokojenost. Cenově trochu dražší, ale očekávám, že vydrží dlouho.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Jana Čapková 28.07.2018

    Vybírala jsem matraci pro manžela. Tato mě zaujala nejvíc, protože je z pur pěny a je odolná vůči plísním. Doprava byla zdarma, za což jsem ráda.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Josef Šíp 29.05.2018

    Měním matraci už po 3 letech užívání. Proto jsem se zaměřil na výběr matrace s dlouhou životností. Tahle mě zaujala i tím, že je odolná vůči vlhkosti a plísni.

    • doprava zdarma
  • Jan Pokorný 25.03.2018

    Vybíral jsem si z několika matrací, nakonec jsem se rozhodl pro tuhle, protože je tvrdá a má velkou nosnost.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • cena

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace CUPRA ProMed
již od 10 990,-Kč s DPH