Široký sortiment zboží
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (114 hlasů, průměr 4.6 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 23


  • Marie Mušálková 16.12.2020

    Nejlepší matrace, kterou jsem kdy měla, je úžasná, velmi pohodlná, precizně vyrobená - mají zlaté ručičky.
    Stejně jako matrace Hrusice

    Dále doporučuji Pánské kapesníky dárkové mix 4459

  • Miroslav Černý 30.07.2020

    Matrace měla skvělé hodnocení, tak jsem se rozhodl ji vyzkoušet. Říkal jsem si, že když garantujete vrácení peněz, že nemám co ztratit. Jsem spokojený s matrací, takže všechno vyšlo dobře.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
    • hodnocení zákazníků
    • zatím nic
  • Jan Drábek 12.05.2020

    Luxusní matrace s velkou nosností. Přesně co jsem hledal. Díky!

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Jan Zdráhal 19.02.2020

    Měkká kvalitní matrace. Jsem rád, že čtu recenze a hodnocení, jinak bych si ji nekoupil.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Zdeněk Mikulecký 03.10.2019

    Luxusní matraci za 5 tisíc jen tak neseženete. Navíc doprava zdarma. Takže pokud jde o mě, já si nemám na co stěžovat.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Ivana Holcová 22.08.2019

    Velmi nízká cena, vzhledem k tomu, že jde o matraci z kokosových vláken.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Jiří Šebek 29.05.2019

    Matrace mi vyhovuje, protože zvládne mou váhu. Doufám, že dlouho vydrží.

    • doprava zdarma
  • Milan Dušek 17.03.2019

    Měnil jsem matraci po 5 letech a vybral jsem si tuhle, protože je z kokosových vláken.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Miroslav Šíma 10.02.2019

    Vysoce kvalitní, trochu dražší matrace, ale nákupu nelituju, spí se na ní dobře.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Miroslava Loumová 29.11.2018

    Kvalitní matrace ze studené pěny za dobrou cenu.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Marie Doubravská 25.10.2018

    Trochu jsem nevěřila tomu, že se dá pořídit "luxusní" matrace za tak nízkou cenu, ale je opravdu kvalitní a jsem s nákupem spokojena.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Petr Bureš 29.06.2018

    Jsem trochu těžší a zároveň jsem hledal matraci, která není moc drahá. Po měsíci spaní naprostá spokojenost. Nedá se to vůbec srovnávat s mojí původní matrací, která byla mnohem dražší, když jsem ji kupoval.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
  • Kalina Karel 24.09.2013

    Je pro mě trošku těžká na otáčení a manipulaci, ale jinak je pevná a tvrdší, což jsem chtěl. Její cena je dobrá a dostal sem k ní i polštářek. Ten používá manželka, rád spím bez polštáře. Ale nebolí mě už záda jako při mé staré matraci.

    • je pevná
    • vydrží
    • zatím nic

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace HERBAPUR H ESENCE
již od 9 990,-Kč s DPH
Eukalyptová matrace HÉRA
již od 8 640,-Kč s DPH