Doprava do ČR a SK zdarma
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (116 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 17


  • Libor 29.08.2020

    Hledal jsem už nějakou lepší matraci v rozměru 140x200 a tahle mě padla do oka..za ty penize vypadá kvalitně tak uvidim jak dlouho vydrží.

    • Dobrá cena
    • doprava zdarma
    • polštář zdarma
    • Na eshopu je psaná skladem ale skladem nebyla a vyráběla se.nezadal jsem doručení expres takže doručení je do 14 dní. Jinak ale spokojenost.
  • Pavel Svoboda 10.07.2020

    nechal jsem se ukecat recenzemi a jsem za to rád. Na té matraci mi vyhovuje snad všechno. Doporučuju všem.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Lubomír Pavel 02.06.2020

    Výborná matrace, na keré se dobře spí, je velmi hygienická a nestála moc peněz!!!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • doprava víc jak týden
  • Ivan Zvěřina 10.05.2020

    Trochu mimo můj rozpočet, ale nechal jsem se ukecat vlastnostmi matrace. Po měsíci a půl můu říct, že nákupu nelituji.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Petr Hofmann 25.02.2020

    Velmi hygienická matrace z vysoce kvalitních materiálů. Nákupu nelituji.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Miloš Novotný 19.12.2019

    Se ženou jsme se rozhodli koupit tuto matraci, protože má dobré vlastnosti a je cenově dostupná.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic
  • Václav Beránek 08.11.2019

    Vybíral jsem z několika obchodů a nakonec jsem nakoupil u vás, protože garantujete vrácení peněz.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • nic
  • Radka Nováková 09.07.2019

    Na matraci se dobře spí a odvádí vlhkost a pot. Je trochu dražší, ale nákupu nelituji.

    • doprava zdarma
    • hygienické vlastnosti
    • cena
  • Alena Zouharová 09.05.2019

    Koupila jsem si od vás už jednu matraci a byla jsem s ní spokojená. Teď jsme s manželem matrace měnili a zaujala nás tahle, protože je velmi hygienická a píšete, že má dlouhou životnost.

    • doprava zdarma
    • hygienická
    • dlouhá životnost
  • Miroslav Kubíček 20.09.2018

    Nízká cena, navíc doprava zdarma, odolná proti plísním. S nákupem jsem spokojený.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Lucie Michálková 21.06.2018

    Hledala jsem matraci, která nebude moc drahá a bude odolná vůči plísním. Párkrát jsem na ní spala a je velmi pohodlná.

    • doprava zdarma
    • cena
    • nic mě nenapadá
  • Veronika Malá 20.04.2018

    Měníme s manželem matrace a tak jsme se zaměřili na dlouhou životnost, nechceme za 3 roky kupovat nové. Tato matrace nám vyhovovala také z toho důvodu, že je hygienická.

    • cena
    • doprava zdarma
    • hygienická matrace
    • nic

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
PRAKTIKA
již od 1 390,-Kč s DPH
Anatomický polštář ZDARMA