Dlouhá životnost matrací
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (103 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 8


  • Jana Prokopová 15.06.2020

    Velmi kvalitní a levná hygienická madrace, na které se mým dětem spí dobře. Škoda, že není na výběr z více potahů.

    • cena
    • doprava zdarma
    • jen jeden potah na výběr
  • Hana Zíková 07.04.2020

    V matracích se nevyýznáme, dali jsme tedy s manželem na hodnocení a recenze. Vůbec toho rozhodnutí nelitujeme, děti jsou šťastné. A náš rozpočet to taky ustál.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Jana Richtrová 26.02.2020

    Pro dceru jsem nemohla vybrat lepší matraci. Navíc je opravdu levná a s dopravou zdarma. Kdo by tu nenakoupil, tak je blázen.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Renata Kučerová 01.12.2019

    Chtěla jsem matraci hygienickou, která poskytne podporu páteři a přesně takové vlastnosti nabízí Marcelka. Všichni jsme rádi, že jsme u vás nakoupili.

    • cena
    • doprava zdarma
    • hygienická matrace
    • nic
  • Věra Nováková 27.09.2019

    Pro děti jsme chtěli koupit kvalitní matrace, které nás nezruinují. Váš obchod je pro tyhle důvody naprosto ideální.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Vlasta Hudcová 10.06.2019

    Dcera si stěžovala, že ji bolí záda a špatně se jí spí, tak jsme u vás koupili matraci Marcelka natur. S dopravou zdarma to vychází opravdu levně a dcera si zatím nestěžuje. Doufáme, že matrace vydrží dlouho.

    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava víc jak týden
  • Marie Svobodová 03.03.2019

    Výměna matrace je pro nás vždycky noční můra, ale díky vašemu obchodu všechno proběhlo hladce a hlavně levně. Děti jsou spokojené a my jsme neutratili moc peněz.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
    • nic
  • Zdeňka Čápová 25.10.2018

    Dceři jsme měnili matraci a kamarádka nám doporučila váš obchod. Dcera si novou matraci chválí a nás to nestálo moc peněz. Děkujeme!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Kateřina Janáková 02.08.2018

    Vybírali jsme matraci pro dceru a nakonec jsme nakoupili u vás, protože doprava je zdarma. Vychází to opravdu levně.

    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Alena Tvarohová 11.04.2018

    Nejlepší rozhodnutí, které jsem pro svou dceru mohla momentálně udělat. Doporučuji všem rodičům.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace METEORA 1+1 akce zdarma
již od 8 990,-Kč s DPH
Matrace SILVER Therapy
již od 9 990,-Kč s DPH