Výroba matrací na míru
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (103 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 7


  • Sára Hanzlíková 02.07.2020

    Nejlepší nákup, co jsem letoos udělala. Skvělá investice. Syn je alergický a moc si novou matraci pochvaluje.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • kvalita matrace
    • nic
  • Jana Křupková 28.05.2020

    Synovi jsme koupili Kubíka, protože měl skvělé hodnocení a jsme za to rozhodnutí oba rádi, synovi se nová matrace moc líbí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • doprava víc jak týden
  • Jaroslava Mrázková 17.03.2020

    Cena pod 1000 Kč, doprava zdarma, garance vrácení peněz.... jen blázen by tady u vás nenakoupil!

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
  • Lenka Bartošová 11.01.2020

    S dopravou zdarma se nedá pořídit levnější matrace pro dítě, která je kvalitní a dítě se na ní dobře vyspí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • doprava víc jak týden
  • Helena Tůmová 02.11.2019

    Pro syna jsme s manželem vybírali matraci a váš obchod už známe tak jsme vsadili na jistotu a koupili Kubíka. Syn je alergický, takže jsme nemohli vybrat lépe.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Klára Hofmanová 19.09.2019

    Syn už na Kubíkovi spí měsíc tak jsem se rozhodla poděil o naší zkušenost. Měla jsem obavy, aby tak levná matrace byla kvalitní, ale syn je naprosto spokojený. Děkujeme!

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
    • zatím nic
  • Ilona Kratochvílová 08.06.2019

    Syn potřeboval matraci tak jsme si nechali poradit od přátel a ty nám doporučili váš obchod. Zatím si nemáme na co stěžovat. Velmi levná a přitom stále kvalitní matrace pro dítě.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
  • Božena Hájková 05.01.2019

    Koupili jsme synovi a je spokojený. Tvrdí, že se mu na matraci spí dobře. Doprava zdarma nás potěišila.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Vlasta Kovářová 20.09.2018

    Vzhledem k vysokému hodnocení jsem se nechala přesvědčit a matraci koupila. Syn si ji hned oblíbil a tvrdí, že se mu na ní dobře spí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Jana Bednářová 05.06.2018

    Za tyhle peníze lepší matraci pro své děti nekoupíte.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Petra Křížová 25.03.2018

    Velmi kvalitní matrace z PUR pěny, sama jsem na ní ležela, abych to vyzkoušela.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Marie Křížová 26.10.2018

    Levná a podle syna i pohodlná matrace. Doufám, že vydrží dlouho.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Věra 30.06.2018

    Velmi levná a pohodlná matrace, kterou jsem koupila pro syna i dceru. Vyhovuje mi, že se dá vyprat potah.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Vlasta Pencová 20.03.2018

    Vybírala jsem matraci pro syna. Zvolila jsem nakonec tuhle, protože je cenově dostupná a je z pur pěny.

    • cena
    • doprava zdarma
    • pur pěna
    • nic
  • Eva 28.02.2014

    Skvělá cena za dobrou matraci. Snímatelný potah je super.

    • cena
    • potah

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA