Česká firma s tradicí
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (112 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 8


  • Anna Strnadová 25.06.2020

    Marcelku jsme už jednou kupovali, před pár lety, pro naši dceru. Teď jsme se rozhodli ji pořídit i pro syna a opět bez problému. Moc děkujeme za dopravu zdarma, matrace díky tomu vychází opravdu levně!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Stanislava Potáčová 19.03.2020

    Na základě předchozí dobré zkušenosti s tímto obchodem jsme se rozhodli pro syna koupit matraci Marcelka a syn je zatím více než spokojený. A za ty peníze se to vyplatí!

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Ladislava Vacková 05.01.2020

    Dala jsem na hodnocení Marcelky, které je opravdu vysoké a jsem za to ráda. Obě naše dcery spinkají jako v bavlnce.

    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Ludmila Bartošová 04.10.2019

    Marcelku mi doporučila kamarádka, která ji pořídila pro všechny své děti. Po přečtení hodnocení jsme ji taky koupili a zatím pro ni máme jen samou chválu.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Pavla Bartošová 17.09.2019

    Měnili jsme dceři matraci a u vás jsme už dobře nakoupili, tak jsme si vybrali matraci Marcelka. Dcera si nestěžuje a peněz to moc nestálo. Ideální. Doprava zdarma jako vždycky velmi potěšila!

    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana Foltová 02.07.2019

    Vážně tak levná? To bylo první co mě napadlo. Koupila jsme pro obě naše děti a zatím matrace chválí. Děkuji!

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Klára Novotná 24.02.2019

    Dcera si nestěžuje, peněženku to moc nezatížilo.... Nemám na co si stěžovat. Akorát ta doprava mohla být rychlejší.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Jitka Kolářová 02.12.2018

    Mělla jsem obavy kupovat tak levnou matraci, ale když jsme se s manželem dívali, tak i konkurence to nabízí za podobné ceny. Nakonec jsme koupili u vás, protože jsme zde pořídili i matrace pro nás a všechno bylo v pořádku. Děkujeme!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Jana Dušková 18.09.2018

    Jsem s nákupem spokojena, dcera si matraci chválí. A vyhovuje mi, že má pratelný potah.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Monika Novotná 02.06.2018

    Koupila jsem synovi tuto matraci, protože je z PUR pěny a já mám s tímto druhem materiálu dobré zkušenosti.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • zatím nic
  • Hana Procházková 19.03.2018

    Velmi levná matrace. Měla jsem obavy, aby synovi vyhovovala, ale nestěžuje si.

    • cena
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA