15 let zkušeností na trhu
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (111 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 8


  • Anna Strnadová 25.06.2020

    Marcelku jsme už jednou kupovali, před pár lety, pro naši dceru. Teď jsme se rozhodli ji pořídit i pro syna a opět bez problému. Moc děkujeme za dopravu zdarma, matrace díky tomu vychází opravdu levně!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Stanislava Potáčová 19.03.2020

    Na základě předchozí dobré zkušenosti s tímto obchodem jsme se rozhodli pro syna koupit matraci Marcelka a syn je zatím více než spokojený. A za ty peníze se to vyplatí!

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Ladislava Vacková 05.01.2020

    Dala jsem na hodnocení Marcelky, které je opravdu vysoké a jsem za to ráda. Obě naše dcery spinkají jako v bavlnce.

    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Ludmila Bartošová 04.10.2019

    Marcelku mi doporučila kamarádka, která ji pořídila pro všechny své děti. Po přečtení hodnocení jsme ji taky koupili a zatím pro ni máme jen samou chválu.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Pavla Bartošová 17.09.2019

    Měnili jsme dceři matraci a u vás jsme už dobře nakoupili, tak jsme si vybrali matraci Marcelka. Dcera si nestěžuje a peněz to moc nestálo. Ideální. Doprava zdarma jako vždycky velmi potěšila!

    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana Foltová 02.07.2019

    Vážně tak levná? To bylo první co mě napadlo. Koupila jsme pro obě naše děti a zatím matrace chválí. Děkuji!

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Klára Novotná 24.02.2019

    Dcera si nestěžuje, peněženku to moc nezatížilo.... Nemám na co si stěžovat. Akorát ta doprava mohla být rychlejší.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Jitka Kolářová 02.12.2018

    Mělla jsem obavy kupovat tak levnou matraci, ale když jsme se s manželem dívali, tak i konkurence to nabízí za podobné ceny. Nakonec jsme koupili u vás, protože jsme zde pořídili i matrace pro nás a všechno bylo v pořádku. Děkujeme!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Jana Dušková 18.09.2018

    Jsem s nákupem spokojena, dcera si matraci chválí. A vyhovuje mi, že má pratelný potah.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Monika Novotná 02.06.2018

    Koupila jsem synovi tuto matraci, protože je z PUR pěny a já mám s tímto druhem materiálu dobré zkušenosti.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • zatím nic
  • Hana Procházková 19.03.2018

    Velmi levná matrace. Měla jsem obavy, aby synovi vyhovovala, ale nestěžuje si.

    • cena
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace NATURAL BABY
již od 3 610,-Kč s DPH
Anatomický polštář ZDARMA
Dětská matrace Marcelka Natur
již od 1 390,-Kč s DPH