Různé typy matrací
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (63 hlasů, průměr 4.6 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 14


  • David 21.06.2020

    Dlouho jsem nepřemýšel, jako alergik mám omezený výběr a navíc jsem o latexových matracích slyšel jen samou chválu. Spím na ní jen pár dní a zatím jsem spokojený.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Jana Štenclová 10.03.2020

    Vybírala jsem si z latexových matrací, protože mají kvalitní materiál a dlouhou životnost. Nakonec jsem si vybrala latex plus, protože matrace je měkká a to mi vyhovuje.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Jaroslav Pejcha 11.10.2019

    Velmi měkká matrace, to byste si měli uvědomit dopředu, mně to třeba vyhovuje. Spánek je super, takhle dobře jsem už dlouho nespal. Doporučuji.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • anatomický polštář
  • Jiří Suchý 28.05.2019

    Jsem alergik, takže tahle matrace mi vyhovuje. Kromě toho mám i bolesti zad a na matraci se spí dobře. Bolesti jsou téměř pryč.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • doprava víc jak týden
  • Michal Polák 05.01.2019

    Po dohodě s ortopedem jsem si vybral tuto matraci. Trochu mimo můj rozpočet, ale nelituji toho. Dobrá investice.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Alexandr Řehák 06.11.2018

    Velmi hygienická matrace. Žena z toho má radost. A já spím jako nemluvně. Doporučuji všem alergikům co hledají kvalitní matraci, která vydrží dlouho.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • hygienické vlastnosti
    • doprava víc jak týden
  • Václav Slavík 02.08.2018

    Konzultoval jsem nákup s doktorem a oběma se nám zaílbila tato matrace. Na základě doporučení jsem si ji koupil a jsem za to rád, protože bolesti zad jsou mnohem mírnější. Není to zázračný lék, ale pomůže mi to normálně se vyspat.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • nic
  • Tomáš Dostál 21.04.2018

    Hledal jsem cenově dostupnou latexovou matraci a našel tuhle.Naprosto mi vyhovuje.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Aleš a Jana 24.07.2014

    Koupili jsme si matraci na dvoulůžko ve velikosti 180x200. Máme oba do 90 kg a jsme spokojeni:) Spí se nám dobře a cítíme se opravdu odpočinutí.

    • všechno
    • nic

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace METEORA 1+1 akce zdarma
již od 8 990,-Kč s DPH
Matrace HERBAPUR A ORTHOFLEX
již od 11 790,-Kč s DPH
Matrace SILVER Therapy
již od 9 990,-Kč s DPH