100% záruka kvality
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (122 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 18


  • Jan Veselý 14.07.2020

    Měkké lůžko, 5 anatomických zón, taštičkové pružiny..... Věděl jsem, do čeho jdu. Po týdnu si nemám na co stěžovat. A kdyby jo, vrátí mi peníze. Prostě dobrý obchod.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
    • zatím nic
  • Petr Němeček 07.05.2020

    Koupil jsem před měsícem. Spánek je OK. Matrace s taštičkovými pružinami je skvělá investice, protože vydrží řadu let. Doporučuji všem.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • nic
  • Bohuslav Daněk 03.03.2020

    V této cenové kategorii se pro mě špatně hledají matrace s velkou nosností, takže když jsem narazil na matraci Andrea, okamžitě jsem ji koupil.

    • doprava zdarma
    • cena
    • nosnost matrace
  • Roman Skalník 08.10.2019

    Spím na matraci už skoro dva týdny a jsem naprosto spokojený. Za tu cenu se to vyplatí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • nic
  • Pavel Nečas 30.07.2019

    Dlouho jsem se tak dobře nevyspal. Cenově to vyšlo tak akorát, víc bych do matrace neinvestoval.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava víc jak týden
  • Milan Táborský 27.05.2019

    Divím se, že tahle matrace není označena jako doporučena ortopedy, protože kopíruje tvar těla a spí se na ní velmi pohodlně. Za ty peníze si myslím to je dobrá investice.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Tomáš Procházka 04.03.2019

    Něco jsem si o této matraci přečetl. Zaujalo mě, že pružiny v taštičkách vydrží řadu let. Vzhledem k nízké ceně jsem se rozhodl si matraci koupit. Zatím toho nelituji.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Jan Matuška 25.11.2018

    Mám rád měkčí lůžka a pružinové matrace mi vyhovují nejvíce. Proto jsem si koupil matraci andrea.

    • doprava zdarma
    • cena
    • doprava víc jak týden
  • Jaromír Matoušek 10.07.2018

    Za ty peníze se to vyplatí, protože jde o velmi kvalitně vyrobenou matraci, která vydrží řadu let.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Milan Tichý 01.04.2018

    Matraci jsem si vybral na základě dobrého hodnocení uživatelů a recenzích. Spím na ní už třetí týden. Je velmi pohodlná. Četl jsem na internetu z čeho je vyrobena a jak, takže očekávám, že vydrží opravdu dlouho.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Janáčková Ludmila 24.01.2014

    Měla jsem dlouhodobé problémy se zády. Používám tuto matraci 3. měsíc a hodně se to zlepšilo. Už nevstávám tak rozlámaná a v noci se nebudím bolestí! Je to super

    • Argonomické vlastnosti
    • ne

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace HERBAPUR H CAMILA
již od 10 490,-Kč s DPH
Eukalyptová matrace HYPNOS
již od 7 690,-Kč s DPH
Matrace CUPRA ProMed
již od 10 990,-Kč s DPH