Česká firma s tradicí
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (57 hlasů, průměr 4.0 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 14


  • Eva Dolejšová 10.06.2020

    Četla jsem recenze a zaujalo mě, kolik lidí tuhle madračku chválí. Moc jsem tomu nevěřila, ale garance vrácení peněz mě přesvědčila. Nákupu rozhodně nelituju.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
    • nižší nosnost
  • Pavel 12.05.2020

    Anatomický polštář stojí za zlámanou belu, ale jinak matrace je opravdu kvalitní. Za ty peníze se to vyplatí.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Petra Zímová 11.04.2020

    V matracích se nevyznám, jen jsem si pročítala co se tu o nich píše a nakonec jsem se rozhodla pro klaudii. Potěšila mě garance vrácení peněz. Je vidět, že obchod svým produktům věří a to na mě působí velmi dobrým dojmem. Kéž by takhle pracovaly všechny eshopy.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
    • doprava trvá dlouho
  • Marie Sochová 15.02.2020

    5 anatomických zón mi naprosto stačí. Spánek je velmi pohodlný.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic mě nenapadá
  • Blanka Hladíková 27.01.2020

    Využila jsem této akce a naštěstí se mi podařilo ji získat v akci 1 + 1. Jedna matrace vyjde na nějakých 1500 Kč!!!

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Jaroslav Svoboda 10.10.2019

    Naštěstí jsem se vedl do povolené nosnosti. S nákupem jsem spokojený.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Zdeňka Slavíková 05.09.2019

    Potěšila mě nízká cena.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Věra Horáčková 17.06.2019

    Mně matrace vyhovuje, ale kvůli nižší nosnosti jsem tu druhou nakonec musela dát synovi.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nižší nosnost
  • Jana Slováková 02.04.2019

    K nákupu jsem se rozhodla kvůli garanci vrácení peněz. Na matracích jsme s manželem spali už 10 dní a oba jsme spokojení.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Milan Jeřábek 25.11.2018

    Dobrá cena. Manželku potěšilo, že může vyprat potah.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Jana V. 04.09.2018

    Musela jsem měnit matraci a tato je cenově dostupná. Navíc s dopravou zdarma.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Aneta Hastíková 05.06.2018

    Nechala jsem se zlákat akcí 1 + 1 zdarma. Matrace je to kvalitní, spí se mi na ní dobře.

    • akce 1 + 1
    • cena

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA

Nabídka matrací 1+1 ZDARMA