Kvalitní matrace
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (98 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 14


  • Jana Vařečková 21.06.2020

    Opravdu takhle levná? Kdo by to nekoupil, navíc s garancí vrcení peněz!

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Petr 04.02.2020

    Mezi zdejšími matracemi, které mě nezruinují, mě zaujala tahle, protože mám rád tvrdší matrace. Po několika dnech je všechno v pořádku. Spí se na ní dobře,

    • cena
    • doprava zdarma
    • tvrdost matrace
  • Milan Procházka 28.10.2019

    Tvrdá, levná matrace s ideální nosností pro mě. Zkusil jsem kvůli garanci vrácení peněz, naprostá spokojenost, doufám že dlouho vydrží. To je moje jediná obava.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Veronika Daňková 10.08.2019

    Vždycky se nákupu matrace děsím, protože nemám dobré zkušenosti s těmi levnými. Tahle matrace mě přesvědčila, že je možné koupit levně a získat kvalitní produkt.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Marie Honková 09.04.2019

    Velmi hygienická matrace za pár korun. Koupila jsem jednu i pro manžela.

    • cena
    • doprava zdarma
    • hygienická matrace
    • nic
  • Václav Kříž 05.03.2019

    Tvrdá a levná matrace. Nečekal jsem od ní zázraky, ale spí se na ní dobře.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Zdeněk Pokorný 07.02.2019

    Měnil jsem matraci. Tahle je levná a zvládne mou váhu. Snad vydrží dlouho.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Libuše Bednářová 10.07.2018

    Za ty peníze si myslím lepší matraci těžko seženu. Spánek je kvalitní.

    • cena
  • Alena Mikešová 04.04.2018

    Levná a pohodlná matrace, kterou jsem koupila pro manžela, protože je těžší. S nákupem jsme spokojeni.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Josef Hladík 15.01.2018

    Matraci jsme si vybral pro její hygienické vlastnosti a velkou nosnost. Navíc je cenově dostupná.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
    • nic
  • Jana 24.07.2014

    Je to dobrá matračka, dobře se na ní spí. Potah, co se dá odepnout a vyprat je super. Občas jí otočím, aby se náhodou neproležela, protože více vážím. spí se mi fakt dobře a jsem odpočatá! Doporučuji

    • Rychle mi ji doručili
    • je lehká
    • dobře se s ní manipuluje

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace MONA
již od 5 890,-Kč s DPH