Výroba matrací na míru
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (114 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Marie Brůnová 07.06.2020

    Na první pohled jsem věděla,že tohle je ta pravá matrace pro mě. A taky jsem se nemýlila! Naprosto spokojená.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Karla Svobodová 19.05.2020

    Podle recenzí zde jsem se rozhodla matraci koupit. Musím říct, že z ní nejsem tak unešená, jako ostatní. Je fakt, že bolesti zad na které trpím celý život jsou snesitelnější, ale rozhodně nezmizely.

    • cena
    • doprava zdarma
    • stále mě bolí záda
  • Jitka Koubová 27.03.2020

    Do čtyř tisíc se podle mě horko těžko dá sehnat kvalitnější matrace.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Romana Navrátilová 21.12.2019

    Můj manžel si už roky stěžuje na bolesti zad a krku, tak jsem to nevydržela a na základě doporučení od ortopeda jsem mu koupila jako dárek tuto matraci. A světe div se, bolesti jsou pryč! Děkujeme.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Roman Říha 24.10.2019

    Koupili jsme se ženou a oba spíme jako malá děcka. Doporučujeme všem.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Tomáš Votava 29.06.2019

    Nechal jsem si poradit od svého doktora a ten mi nabídl tuhle matraci jako východisko. Bolí mě záda už celou věčnost, tak jsem čekal, že s touhle matrací přijde zázrak. Bohužel nepřišel, ale je fakt, že bolest je mnohem mírnější.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
  • Petr Novotný 03.03.2019

    Matrace s kokosovými vlákny doporučená ortopedem a s cenou pod 4 tisíce to je hodně dobrá nabídka. Proto jsem okamžitě koupil dvě. Manželka od té doby spí jako nemluvně.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava trvá dlouho
  • Jiří Pavlas 11.09.2018

    Vyhovuje mi střední tvrdost a velká nosnost, takže matrace relax pro mě byla jasná volba už od prvního okamžiku.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
    • nic mě nenapadá
  • Jan Pospíšil 25.06.2018

    Jsem rád, že jsem si nechal poradit od známé, která u vás jednu matraci kupovala a byla velmi spokojená. Já po dvou týdnech jsem taky zcela spokojen!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • zatím nic
  • Jaroslav Ševčík 17.04.2018

    Pod čtyři tísce je těžký sehnat matraci s kokosovými vlákny, takže jsem byl velmi překvapen a hned nakoupil!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA