Vyrobeno v ČR
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (91 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 17


  • Josef Bareš 06.06.2020

    5 anatomických zón je víc než dostačující. Na matraci se leží velmi pohodlně, masážní efekt odvádí svou práci, záda tolik nebolí. Dobrý kauf.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matracce
  • Petr Špaček 02.05.2020

    V matracích se moc nevyznám, ale dal jsem na záruku vrácení peněz a nakonec peníze zpátky nechci, takhle dobrý spaní jsem nikdy nezažil.

    • doprava zdarma
    • kvalita matrace
    • nic mě nenapadá
  • Roman Novák 08.03.2020

    Středně tvrdá matrace z kvalitního materiálu, naprosto mi vyhovuje. Doporučuji všem, kdo se chtějí dobře vysppat.

    • kvalita matrace
    • doprava zdarma
  • Tomáš Dvořák 30.11.2019

    Ten masážní efekt za to opravdu stojí. Velmi kvalitní matrace. Moc jsem nevěřil té nízké ceně, matrace s kokosovým vláknem jsou vždycky strašně drahé, ale zaručuji, že budete spát jako nemluvně.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Václav Knor 28.09.2019

    Myslím si, že v této cenové hladině neexistuje lepší matrace. Moje osobní zkušenost to jen potvrzuje.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Ladislav Kučírek 02.04.2019

    Doporučeno ortopedem? Mě záda pořád bolí.... sice ne tolik, to je pravda, vyspím se, ale stejně za ty peníze jsem čekal víc......

    • doprava zdarma
    • pořád mě bolí záda
  • Denisa Mráčková 05.01.2019

    Jako dárek jsem chtěla manželovi koupit kvalitní matraci, aby se konečně dobře vyspal. Jeho doktor doporučil tuto matraci, tak jsem ji koupila. Manžel se tváří spokojeně a v noci se konečně neprobouzí bolestí.

    • kvalitní matrace
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Vlastimil Krejčíř 22.10.2018

    Vybírat matraci pro takového hrocha jako jsem já je vždycky boj. Nakonec jsem si zvolil natural dream, protože je s kokosovým vláknem. To je vždycky záruka kvality.

    • kvalitní materiál
    • cena
    • doprava zdarma
    • nosnost
  • Jiří Pohanka 05.07.2018

    Doporučena ortopedem + kokosové vlákno. To mi stačilo k tomu, abych ji koupil. Po týdnu spaní všechno OK.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Jiří Novotný 21.04.2018

    Matraci jsem vybíral se ženou, máme omezený rozpočet, ale nakonec jsme se rozhodli si ji vybrat a byla to správná volba. Spánek je lepší.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Miroslav Chvojka 21.07.2020

    Cenově dostupná matrace z kvalitního materiálu. Dobře se na ni spí.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace LATEX BIO TREND
již od 7 990,-Kč s DPH