Česká firma s tradicí
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (125 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 17


  • Lenka Pokorná 06.06.2020

    Matraci jsem vybírala přímo s ortopedem, takže jsem měla od začátku dobrý pocit z nákupu. Po třech týdnech jsem naprosto spokojená.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Dana Večerková 04.05.2020

    Velmi levná, přesto kvlaitní a pohodlná matrace. Doporučuji všem, kdo mají omezený rozpočet.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava víc jak týden
  • Alena Buková 24.02.2020

    7 anatomických zón, doporučeno ortopedem, cena pod 3 tisíce..... To jsou hlavní důvody, proč jsem matraci koupila.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Marek Hlaváček 12.01.2020

    Jsem rád, že se dá najít matrace se sedmi anatomickými zónami do 3 tisíc korun. Spím na ní sice jen pár dní, ale spánek je pohodlný.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
  • Jan Čermák 11.10.2019

    Hledal jsem matraci co má 7 anatomických zón a je cenově dostupná. S nákupem jsem více než spokojen. Doufám, že matrace vydrží dlouho.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Šárka Hanušová 28.08.2019

    Do 3 tisíc se nedá podle mě pořídit lepší matrace.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Markéta Šulcová 08.05.2019

    Matraci mi doporučil doktor. Dobře se na ní spí a byla levná.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Petr Svoboda 18.03.2019

    Dobrá cena a doprava zdarma.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana Křížová 08.09.2018

    Cena je dobrá, matrace mi přijde kvalitní, jsem ráda, že se dá potah vyprat. Celkově jsem spokojená.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Jan Havlíček 22.07.2018

    Tuto matraci mám už několik měsíců. Přestala mě bolet záda a konečně se normálně vyspím. Navíc cena je přijatelná. Jsou mnohem dražší matrace.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Ladislav Novák 02.05.2018

    Vybíral jsem s omezeným rozpočtem, ale přesto jsem hledal kvalitní matraci, která vydrží. Proto jsem zvolil právě tuhletu. Po pár nocích hodnotím velmi pozitivně. Spaní je opravdu lepší.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic
  • Kamil 09.10.2015

    tvrdost mi vyhovuje  pro me velice pohodlný 7 zón

    Dobrý den,

     

    Děkujeme těšime se na nákup matrací na www.kvalitni-matrace.eu  

    • kvalitní spánek na teto matrací
    • doporučuji
    • nic

    Dále doporučuji Ubrusovina PVC 5735750

  • Sylva, 58 let 24.07.2013

    Dobře mi poradili při výběru matrace, protože jsem vůbec nevěděla, jakou si mám vybrat. Tato mi byla doporučena a fakt jsem s ní spokojená. Myslela jsem, že se propadnu, ale je i přes to, že je měkká, tak je pevná, je i dost vysoká, což mi vyhovuje.

    • měkká
    • ale pevná
    • potah
    • žádné

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA

Nabídka matrací 1+1 ZDARMA