100% záruka kvality
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (108 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Ondřej Konečný 01.03.2020

    Vybíral jsem mezi několika matracemi a nakonec jsem se rozhodl pro ontario, protože má dobré hodnocení a je podle mě levná vzhledem k vlastnostem, které má.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava trvá dlouho
  • Patrik 10.07.2020

    Jsem trochu těžší, takže mi vyhovuje hlavně nosnost. A spánek je lepší než na původní matraci, kterou jsem měnil.

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
  • Roman Hlaváč 01.07.2020

    Levná a kvalitní matrace, na které se dobře spí. Spokojenost.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Jakub 15.04.2020

    Koupil jsem si matraci ontario prootže mi ji doporučil můj ortoped. Zatím nákupu nelituju, spánek je v pohodě.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Zdeněk Dvořák 29.06.2020

    Mám nadváhu a problémy se zády. Po konzutaci s ortopedem jsme vybrali tuto matraci. Spím na ní už skoro týden a cítím se skvěle. Díky!

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Ivan Čepek 15.04.2020

    Skvělé hodnocení a doporučení ortopeda mě nakonec přesvědčilo investovat do této matrace. Spánek je opravdu lepší, záda tolik nebolí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava víc jak týden
  • Martin Hlaváč 08.02.2020

    Hledal jsem matraci, která má strany s odlišnou tuhostí a není moc drahá. proto jsem si nakonec vybral tuhle.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Zdenka Pokorná 18.12.2019

    Levná matrace dopručená ortopedem. Koupila jsem pro sebe i manžela a vyhovuje nám.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic mě nenapadá
  • Václav Matula 01.11.2019

    Kvalitní matrace ze studené pěny. S dopravou zdarma to je velmi výhodný nákup. Zatím hodnotím jen pár nocí a spánek je lepší.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Josef Švehla 22.09.2019

    Velmi pohodlná matrace, na které jsem konečně zažil zdravý a hlavně klidný spánek.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Denisa Havlíková 18.07.2019

    Vybírala jsem matraci s doktorem. Nakonec jsme se rozhodli pro tuhle, protože je cenově dostupná. Přesvědčila mě garance vrácení peněz.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Hana Kohutová 07.03.2019

    Nízká cena za kvalitní matraci. Jsem spokojena. Jednu jsem koupila i manželovi.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Lenka Nováčková 28.10.2018

    Matrace ze studené pěny za skvělou cenu. Spím na ní pár týdnů a je velmi pohodlná. Doporučuji.

    • cena
    • kvalita
  • Jan Matějka 06.07.2018

    Hledal jsem cenově dostupnou matraci, protože ta stará už byla moc proleželá. Zvoli jsem si tuhle, vyhovuje mi a žena je ráda, že se dá vyprat potah.

    • cena
    • doprava zdarma
    • potah se dá vyprat
  • Vojtěch Artner 26.05.2018

    Tato matrace mi vyhovuje díky tvrdosti a velké nosnost, jsem těžší. Spím na ní už pár dní a spánek je celkově kvalitnější.

    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Ha 07.10.2016

    Hhj

    • Vhh
    • Hhh

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace CUPRA ProMed
již od 10 990,-Kč s DPH