Garance vrácení peněz
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (95 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Ondřej Konečný 01.03.2020

    Vybíral jsem mezi několika matracemi a nakonec jsem se rozhodl pro ontario, protože má dobré hodnocení a je podle mě levná vzhledem k vlastnostem, které má.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava trvá dlouho
  • Patrik 10.07.2020

    Jsem trochu těžší, takže mi vyhovuje hlavně nosnost. A spánek je lepší než na původní matraci, kterou jsem měnil.

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
  • Roman Hlaváč 01.07.2020

    Levná a kvalitní matrace, na které se dobře spí. Spokojenost.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Jakub 15.04.2020

    Koupil jsem si matraci ontario prootže mi ji doporučil můj ortoped. Zatím nákupu nelituju, spánek je v pohodě.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Zdeněk Dvořák 29.06.2020

    Mám nadváhu a problémy se zády. Po konzutaci s ortopedem jsme vybrali tuto matraci. Spím na ní už skoro týden a cítím se skvěle. Díky!

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Ivan Čepek 15.04.2020

    Skvělé hodnocení a doporučení ortopeda mě nakonec přesvědčilo investovat do této matrace. Spánek je opravdu lepší, záda tolik nebolí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava víc jak týden
  • Martin Hlaváč 08.02.2020

    Hledal jsem matraci, která má strany s odlišnou tuhostí a není moc drahá. proto jsem si nakonec vybral tuhle.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Zdenka Pokorná 18.12.2019

    Levná matrace dopručená ortopedem. Koupila jsem pro sebe i manžela a vyhovuje nám.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic mě nenapadá
  • Václav Matula 01.11.2019

    Kvalitní matrace ze studené pěny. S dopravou zdarma to je velmi výhodný nákup. Zatím hodnotím jen pár nocí a spánek je lepší.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Josef Švehla 22.09.2019

    Velmi pohodlná matrace, na které jsem konečně zažil zdravý a hlavně klidný spánek.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Denisa Havlíková 18.07.2019

    Vybírala jsem matraci s doktorem. Nakonec jsme se rozhodli pro tuhle, protože je cenově dostupná. Přesvědčila mě garance vrácení peněz.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Hana Kohutová 07.03.2019

    Nízká cena za kvalitní matraci. Jsem spokojena. Jednu jsem koupila i manželovi.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Lenka Nováčková 28.10.2018

    Matrace ze studené pěny za skvělou cenu. Spím na ní pár týdnů a je velmi pohodlná. Doporučuji.

    • cena
    • kvalita
  • Jan Matějka 06.07.2018

    Hledal jsem cenově dostupnou matraci, protože ta stará už byla moc proleželá. Zvoli jsem si tuhle, vyhovuje mi a žena je ráda, že se dá vyprat potah.

    • cena
    • doprava zdarma
    • potah se dá vyprat
  • Vojtěch Artner 26.05.2018

    Tato matrace mi vyhovuje díky tvrdosti a velké nosnost, jsem těžší. Spím na ní už pár dní a spánek je celkově kvalitnější.

    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Ha 07.10.2016

    Hhj

    • Vhh
    • Hhh

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
PRAKTIKA
již od 1 390,-Kč s DPH
Anatomický polštář ZDARMA