Široký sortiment zboží
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (112 hlasů, průměr 4.3 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 8


  • Karel Dvořák 15.06.2020

    Je to levný, tak to musí být paskvil. Omyl je pravdou přátelé! Na téhle matraci jsem spal sám několik dní a bylo to pořád lepší než gauč.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic mě nenapadá
  • Pavlínka a Radek 25.05.2020

    Sháněli jsme matraci pro návštěvy, ale nakonec jsme zjistili, že ji sebou můžeme tahat i na výlety. Jak tu už někdo psal, je to lepší než spacák.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nižší nosnost
  • Patrik 03.05.2020

    Návštěvy si nestěžují, tak asi dobrý. A bylo to levný, takže já doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nižší nosnost
  • Petr Voženílek 02.04.2020

    Od matrace za 1300 Kč jsem nečekal zázraky. A také jsem se jich nedočkal. Ale když přijede návštěva, alespoň se mají kde vyspat.

    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Milan Diviš 10.03.2020

    Jednou jsem u přátel spal na matraci, kterou mají pro hosty a tolik se mi zalíbila, že jsem se musel zeptat, kde jii koupili.... no a teď mám jednu pro návštěvy taky!

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Radek Harazim 12.02.2020

    Nechápu proč si tady lidi stěžujou, že ta matrace není kvalitní. Vždyť proboha stojí 1300 Kč!!!! Já osobně ji používám jen pro nečekané hosty a nikdo si ráno nestěžoval :-).

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nižší nosnost
  • helenka C. 11.01.2020

    Není to moc kvalitní spaní, ale pořád je to stokrát lepší než spacák. Ideální na cestování. Vejde se v pohodě do auta.

    • cena
    • doprava zdarma
    • lehká manipulace
    • není moc kvalitní
  • Jaroslava Valentová 08.11.2018

    Snadno se dá složit a potah je možné vyprat.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Anna Kohelová 27.06.2018

    Používáme pro návštěvy, velmi nízká cena a navíc s dopravou zdarma.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Martin Blažek 14.04.2018

    Levná matrace, kterou jde lehce složit a nezabere moc místa.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Vlasta Kolářová 07.01.2018

    Ideální matrace pro návštěvy za velmi nízkou cenu.

    • cena
    • doprava zdarma
  • František Suchý 25.09.2016

    Koupil jsem kvůli nízké ceně. Lehce se dá složit. Žena oceňuje, že se dá snadno vyprat potah.

    • doprava zdarma
    • nízká cena
  • Jana Marečková 08.07.2016

    Skvělá cena. Používám pro návštěvy.

    • cena
    • nic
  • Petr Beneš 22.04.2016

    Ideální pro návštěvy. Velmi nízká cena.

    • cena
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Nabídka matrací 1+1 ZDARMA