Jsme jedním z nejlevnějších výrobců v ČR
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (49 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 20


  • Josef Kopřiva 22.06.2020

    Luxusní spánek. Takhle jsem se ještě nikdy nevyspal. Snad ani v pětihvězdičkovém hotelu....

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Lukáš Bauer 22.06.2020

    Hygienická, ekologická, kvalitní matrace za pěknou sumu, ale vyplatí se, pokud máte zájem o luxusní spánek.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Marie Fialová 22.06.2020

    Ještě aby to nebyla kvalitní matrace za ty peníze.....

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Jitka Dostálová 22.06.2020

    Tvrdší přírodní matrace z přírodních materiálů, na které se spí velmi kvalitně. Doporučuji všem, kdo nejsou omezeni rozpočtem.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Jaromír 22.06.2020

    V tomto cenovém rozsahu se dá vybírat z opravdu kvalitních produktů, které vydrží řadu let. Koupil jsem si Penelope asi před týdnem a doporučuji každému, kdo na to ty peníze má.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
  • Lukáš Prášil 22.06.2020

    Přírodní matrace jsou velmi kvalitní a konkrétně Penelope je snad to nejlepší, co váš obchod nabízí. Za tu cenu se to vyplatí.

    • kvalita matrace
    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • nic
  • Petr Sedláček 22.06.2020

    Jsem alergik a měl jsem dostatečný rozpočet, abych si mohl vybrat opravdu kvalitní matraci. Navíc preferuji ekologicky šetrnou výrobu, takže Penelope byla má jasná volba.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • kvalita
    • přírodní materiál
  • Helena Sedláková 29.10.2018

    Matrace Penelope je nejlepší nákup, který jsem mohla udělat. Vyhovuje mi, že pohlcuje vlhkost a je dostatečně tvrdá. Dříve jsem měla problémy se zády. Spánek je teď velmi kvalitní.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Pavel Kučera 06.06.2018

    Hledal jsem kvalitní matraci pro alergiky a zaujala mě matrace Penelope, protože je z přírodních materiálů. Spím na ní už 6 týdnů a určitě bych ji doporučil.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • cena
  • Josef Plaček 26.03.2018

    Vyhovuje mi, že matrace je z přírodního materiálu a je dostatečně tvrdá. Velmi kvalitní spánek.

    • kvalitní matrace
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód