Výroba matrací na míru
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (62 hlasů, průměr 4.3 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 12


  • Radek Šabatka 22.05.2020

    5 anatomických zón už je dost na kvalitní spánek. Výsledná cena pod 2 tisíce? Skvělý nákup.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic mě nenapadá
  • Ladislav Liška 10.02.2020

    Skvělé hodnocení, nízká cena, doprava zdarma.... kdo nenakoupí, jedině prohloupí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • vysoké hodnocení
  • Eva Pokorná 02.10.2019

    Doporučila nás kamarádka, protože u vás už jednu matraci pořídila a moc si to chválila. Doufáme, že s touto matrací budeme taky spokojeni. Co se týká ceny, tak ta je opravdu výhodná.

    • doprava zdarma
    • cena
    • zatím nic
  • Vojtěch Černý 10.07.2019

    S dopravou zdarma to je pár korun. Vzhledem ke kvalitě téhle matrace si těžko dokážu představit, že by někdo odmítl tak výhodný nákup.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Jana Hošková 19.04.2019

    Levná sendvičová matrace, kerá splní svůj účel. Doufám, že vydrží.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Anežka Sklenářová 10.02.2019

    Trochu mě překvapilo, že tu všichni píšou, jak je ta matrace úžasná, když stojí jen dva tisíce. Mám špatnou zkušenost a nechtěla jsem se nechat napálit. Máte však garanci vrácení peněz, tak jsem nakonec nakoupila a nelituju toho. Děkuji!

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Tomáš 10.10.2018

    Píšou to tady všichni tak se přidám - fakt levná a dobrá matrace! Můj poslední pokus o nákup matrace skončil katastrofálně. Stála sice pár korun, ale nevydržela nic. Proležel jsem ji za rok a půl! Věřím, že s touhle vydržím mnohem dýl!

    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Anna Marinčová 02.08.2018

    S omezeným rozpočtem jsem nečekala, že narazím na tak dobrou matraci. Děkuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • David Řehák 05.07.2018

    Potěšila mě nosnost a trvrdost matrace. Přeloženo = dobře se na ní spí. A cena je fakt skvělá.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Leoš 30.03.2018

    Asi nejsem ani první, ani poslední, kdo zmíní, ale tahle matrace je prostě úžasmná! Nemůžu uvěřit tomu, že stojí pod dva tisíce korun.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic mě nenapadá
  • Holubová Marie 14.04.2014

    Tuto matraci jsem si koupila s potahem potah Healt care. Je velice pohodlná, položila jsem ji na svou starou matraci a tím zvýšila stávající postel. Jsem s ní velmi spokojená

    • cena
    • měkkost
    • pohodlí
    • potah
    • anatomický polštář zdrama
    • neznám

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA