Doprava do ČR a SK zdarma
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (95 hlasů, průměr 4.3 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 20


  • Tomáš Kovář 30.07.2020

    5 ergonomických zón a taštičky to je záruka dobrého spaní. Doporučuji všem, kdo mají potíže se zády a chtějí investovat do matrace, která má dlouhou životnost.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • zatím nic
  • Jaroslav Tomeček 04.05.2020

    Výběr jsem vzhledem ke svým finančním možnostem konzultoval se svým ortopedem, který mi doporučil koupit tuto matraci. Zatím jsem s ní spokojen.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Jakub Řezníček 18.03.2020

    Kvalitní materiál, skvělé vlastnosti, rozumná cena. Byl jsem okamžitě přesvědčen že se vyplatí pořídit si tuto matraci.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • František Tesař 11.01.2020

    Kvalitní matrace s kokosovým vláknem bývá obvykle dost drahá investice, takže když jsem objevil matraci ergonomy plus, hned jsem ji koupil.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Petr Stejskal 02.12.2019

    Mě přesvědčila garance vrácení peněz. Co ztratím, když to zkusím? Dle očekávání jsem byl s nákupem spokojen.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Tomáš Zajíček 07.09.2019

    Mám rád tvrdší lůžka a body navíc jsou za ty kokosový vlákna. Takhle dobře jsem se dlouho nevyspal.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • zatím nic
  • Ondřej Novák 26.02.2019

    O téhle matraci jsem toho hodně načetl a nakonec jsem ji i koupil. Za ty peníze poskytuje velmi dobré vlastnosti a podle všeho taky dlouho vydrží.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
    • zatím nic
  • Josef Šubrt 01.09.2018

    Koupil jsem si matraci na základě doporučení ortopeda. Po týdnu spaní jsem víc než spokojen.

    • kvalita matrace
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • hodnocení
  • Josef Černý 26.05.2018

    Chtěl jsem taštičkovou matraci. To že je doporučena ortopedem mě nakonec přesvědčilo ji koupit. Bolest zad je mnohem snesitelnější. Už se kvůli tomu v noci nebudím.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Miloš Holý 12.02.2018

    Vyhovuje mi, že má matrace letní a zimní stranu. Koupil jsem jí před měsícem, spí se na ní dobře.

    • doprava zdarma
    • kvalita matrace
    • doprava víc jak týden
  • Pavlásek 24.03.2014

    rychlé dodání, kvalitní materiály použité při výrobě, k tomu taštičky, které udrží mou váhu 115 kg, a zimní a letní strana, jsem velice spokojen

    • všechno
    • nemá

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace HERBAPUR H ESENCE
již od 9 990,-Kč s DPH
Eukalyptová matrace HÉRA
již od 9 680,-Kč s DPH