15 let zkušeností na trhu
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (102 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 21


  • Jan Klát 20.06.2020

    Vyhovuje mi protože má velkou nosnost. Zároveň cenově je někde na středu, není zkrátka příliš drahá. A vsadím se, že by ji doporučili i ortopedi.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • velká nosnost
  • Lukáš Stehlík 17.04.2020

    Zdejší hodnocení + garance vrácení peněz. Proto jsem do toho šel. Po týdnu spokojený.

    • garance vrácení peněz
    • hodnocení zákazníků
    • cena
    • zatím nic
  • Petra 05.02.2020

    Nenapadlo mě, že tu ideální matraci najdu zrovna u vás. Obchod se mi moc nelíbil, ale pak jsem zjistila, že doprava je zdarma a garantujete vrácení peněz..... a byla jsem vaše!

    • cena
    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Zdena Veselá 10.09.2019

    Ideální pro seniory.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Věra Králová 21.07.2019

    Jako dárek jsem manželovi koupila tuto matraci. Má nadváhu a původní matrace byla proleželá. Dárek mu udělal velkou radost, děkuji!

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Honza 02.04.2019

    Tohle je třetí matrace, kterou jsem u vás nakoupil. Dvakrát jsem byl s nákupem naprosto spokojen, rodina šťastná, takže jsem se rád vrátil i potřetí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní materiál
  • Jiří Pospíšil 10.02.2019

    Kvvlaitní matrace s 5 anatomickými zónami, která poskytuje ideální podmínky pro kvalitní spaní. Spím na ní sice jen týden, ale přestala mě bolet záda, a to úplně.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Petr Sláma 22.09.2018

    Jsem trochu těžší, což je hlavní důvod proč jsem si vybral tuhle matraci. Navíc ačkoliv se to tady nepíše, má skvělé ortopedické vlastnosti, díky kterým se podle mě hodí všem, kdo mají prolbémy se zády, což je většina populace.

    • velká nosnost
    • doprava zdarma
    • cena
  • Jiří Dufek 30.06.2018

    Středně tvrdá velice kvaltní matrace.... to mi došlo už po první noci. Doporučuju,

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Alena Konečná 26.04.2018

    Jde v podstatě o luxusní matraci a vychází cenově vzhledem ke svým vlastnostem neskutečně levně. Navíc k tomu je doprava zdarma, jenom hlupák by si nechal ujít takový kauf.

    • luxusní matrace
    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA