Dlouhá životnost matrací
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (85 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 20


  • Pavel Novák 05.06.2020

    Ne snad že bych si vybíral podle designu, ale tahle matrace mě mj. zaujala i tím. Spím na ní přes týden a všechno je v pohodě.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Tereza Černá 01.03.2020

    Dlouho jsem se rozhodovala a nakonec vybrala tuto matraci, ačkoliv jsem našla i levnější. Zaujalo mě hodnocení lidí a pozitivní recenze. Matrace je opravdu kvalitní.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Ludmila Juříčková 02.12.2019

    Koupila jsme pro obě děti a nevyskytly se žádné problémy. Spí jako zabití.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • nic
  • Martin Novák 01.10.2019

    Je těžké najít kvalitní matraci, která je doporučena ortopedem a není moc tvrdá. Proto jsem nakonec matraci Marina koupil a jsem spkojený.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava víc jak týden
  • Václav Bednář 27.08.2019

    V této cenové kategorii se hledají kvalitní matrace snadno. Já měl vždycky problém si pak vybrat. Tuhle jsem nakonec zvolil na základě dobrých hodnocení a recenzí. Ve výsledku je všechno OK a jsem za nákup rád.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • zatím nic
  • Josef Malík 22.05.2019

    Doporučeno ortopedem. To mě dostalo. Koupil jsem jednu i pro ženu a oba máme klidnější spánek bez bolestí.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • doporučeno ortopedem
  • Tomáš Pekárek 21.11.2018

    Koupil jsem pro syna a je spokojený. Trochu dražší, ale dobrá matrace.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Radek Slavíček 21.07.2018

    Mám bolesti zad a všechny matrace, keré jsem zkoušel, tak prostě nepomohly. Zkusil jsem matraci Marina a doufal,že nebudu muset využít záruku vrácení peněz a kupodivu to vyšlo. Neříkám, že bolesti zázračně za noc zmizely, ale jsou mnohem mírnější a můžu se v pohodě vyspat.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Filip Pešek 05.05.2018

    Vybíral jsem z matrací doporučených ortopedem a nakonec se rozhodl pro tuhle, protože má vyšší nosnost. Po dvou týdnech můžu říct, že to je vážně kvalitní matrace. Dobře investované peníze.

    • kvalitní matrace
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Alena Faldýnová 10.01.2018

    Koupila jsem pro syna a všechno je v pořádku.

    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace METEORA 1+1 akce zdarma
již od 8 990,-Kč s DPH
Matrace HORSE ELASTIC 1+1 zdarma
již od 10 890,-Kč s DPH
Matrace CUPRA BioGreen
již od 8 990,-Kč s DPH
Matrace HERBAPUR H ESENCE
již od 9 990,-Kč s DPH