15 let zkušeností na trhu
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (97 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 12


  • Libor Vacek 05.06.2020

    Ten anatomický polštář zdarma je hrozný, ale jinak matrace v pohodě. Dobře se na ní spí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • anatomický polštář mě zklamal
  • Milan Klíma 02.04.2020

    Velmi kvalitní zdravotní matrace. Neříkám, že bolest zad zázračně odezněla, ale spánek je mnohem snesitelnější, bolesti mírnější, ne tak časté.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • zatím nic
  • Jaroslav Dočekal 22.02.2020

    Měla zcela oprávněně skvělé hodnocení, tak jsem koupil....a neprohloupil. Doporučuju všem s bolavými zády.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • David Janků 10.12.2019

    Doporučil mi ji doktor a díky bohu za to. Konečně normálně spím.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Václav Pokorný 01.09.2019

    Měkčí matrace s velkou nosností, pro mě ideální. Potěšila mě doprava zdarma. Cena je nízká.

    • cena
    • doprava zdarma
    • velká nosnost
    • nic
  • Stanislav Ševela 20.07.2019

    Matrace měla skvělé hodnocení a protože máte garanci vrácení peněz, rozhodl jsem se koupit si ji. Zatím jsem spokojen.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • David Novák 08.05.2019

    Vybíral jsem z matrací s pur pěnou. Protože jsem hodně alergický, ńakonec jsem se rozhodl pro tuhle. Pár nocí hodnotím pozitivně.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • velká nosnost
  • Petr Tůma 26.07.2018

    Měnil jsem starou matraci, která nám moc dlouho nevydržela. Mám navíc problémy se zády a proto jsem si vybral tuhle, která je za skvělou cenu. Bolesti zad úplně neodezněly, ale jsou slabší.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Luboš Boháček 11.05.2018

    Vzhledem k tomu, že jsem alergik, nabídka nebyla moc rozsáhlá. Vybral jsem si tuhle matraci, protože cena je dobrá a navíc má dopravu zdarma.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Zdena Ch. 26.02.2018

    Doktor mi doporučil zdravotní matraci a hledala jsem cenově dostupné řešení, protože nemám moc peněz. Tato matrace mi naprosto vyhovuje. Je velmi pohodlná. Doprava zdarma mě potěšila.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace CUPRA ProMed
již od 11 990,-Kč s DPH