15 let zkušeností na trhu
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (104 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 19


  • Pavel Horák 11.06.2020

    Chtěl jsem pružinovou matraci s velkou nosností, tak jsem si koupil tuhle. Spím na ní týden a jsem spokojený.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Vítězslav Gruber 29.05.2020

    Nechal jsem si poradit od známého, který u vás jednu matraci kupoval a nakonec jsme vybrali ergonomy. Uznávám, že to byla správná volba. Doporučuji.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Robert Křenek 04.02.2020

    Koupil jsem si tuhle matraci, protože má letní a zimní stranu. A přijde mi cenově dost levná vzhledem ke svým vlasnostem.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
    • nic mě nenapadá
  • Tomáš Matějíček 09.10.2019

    Vyhovují mi tvrdší matrace a hledal jsem matraci s velkou nosností, takže jsem skončil u Ergonomy. Zatím vše OK.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nosnost
  • Václav Pecina 01.08.2019

    Přesně takovouhle matraci jsem hledal. Nízká cena, vysoká kvalita. Spím na ní už měsíc a bez problému. Akorát ten anatomický polštář mi přijde dost laciný.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • anatomický polštář
  • Bohumil Karásek 24.06.2019

    S kokosovým vláknem? Tomu říkám dobrý kauf.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
  • Jiří Němec 15.03.2019

    Matrace je OK jen doufám, že dlouho vydrží. Poslední mi vydržela necelé dva roky....

    • doprava zdarma
    • cena
    • zatím nic
  • Petr Svoboda 02.10.2018

    Díky bohu za kvalitní matrace.eu. Nikdy by mě nenapadlo, že najdu tak levnou matraci s nosností 130kg!

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Jaroslav Landa 25.06.2018

    Takhle levnou matraci s kokosovým vláknem těžko seženete. Tenhle obchod má sice hrozný stránky, ale matrace jsou levný.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Roman Kesner 14.02.2018

    Matraci doporučuji. Osobně mi nejvíc vyhovuje, že má letní i zimní stranu.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Karel Špaček 08.11.2019

    Hledal jsem pružinovou matraci za dobrou cenu. Spím na ní už měsíc. Všechno ok.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Josef Chytil 12.09.2019

    Matrace mi vyhovuje díky vysoké nosnosti a možnosti zvolit si letní nebo zimní stranu.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Hana Nováková 10.07.2019

    Rozhodla jsem se pro tuto matraci díky přijatelné ceně a garanci vrácení peněz.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Marta Valachová 19.04.2019

    Kvalitní zdravotní matrace. Spím na ní už šest týdnů a moje bolesti zad téměř zmizely.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Miroslava Jandová 14.10.2018

    Vybírala jsem matraci pro manžela, protože je těžší. Zároveň jsem hledala matraci, která mu uleví od bolesti zad. Manžel je s matrací velmi spokojený.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Antonín Pavlíček 10.08.2018

    Cenově dostupná matrace, skvělé vlastnosti, doprava zdarma potěší. S nákupem jsem spokojen.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • cena
  • Rudolf Vacek 01.06.2018

    Chtěl jsem si koupit matraci, která má letní i zimmí stranu. Cenově mi vyhovovala tato matrace.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód