Široký sortiment zboží
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (96 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 12


  • Libor Vacek 05.06.2020

    Ten anatomický polštář zdarma je hrozný, ale jinak matrace v pohodě. Dobře se na ní spí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • anatomický polštář mě zklamal
  • Milan Klíma 02.04.2020

    Velmi kvalitní zdravotní matrace. Neříkám, že bolest zad zázračně odezněla, ale spánek je mnohem snesitelnější, bolesti mírnější, ne tak časté.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • zatím nic
  • Jaroslav Dočekal 22.02.2020

    Měla zcela oprávněně skvělé hodnocení, tak jsem koupil....a neprohloupil. Doporučuju všem s bolavými zády.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • David Janků 10.12.2019

    Doporučil mi ji doktor a díky bohu za to. Konečně normálně spím.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Václav Pokorný 01.09.2019

    Měkčí matrace s velkou nosností, pro mě ideální. Potěšila mě doprava zdarma. Cena je nízká.

    • cena
    • doprava zdarma
    • velká nosnost
    • nic
  • Stanislav Ševela 20.07.2019

    Matrace měla skvělé hodnocení a protože máte garanci vrácení peněz, rozhodl jsem se koupit si ji. Zatím jsem spokojen.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • David Novák 08.05.2019

    Vybíral jsem z matrací s pur pěnou. Protože jsem hodně alergický, ńakonec jsem se rozhodl pro tuhle. Pár nocí hodnotím pozitivně.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • velká nosnost
  • Petr Tůma 26.07.2018

    Měnil jsem starou matraci, která nám moc dlouho nevydržela. Mám navíc problémy se zády a proto jsem si vybral tuhle, která je za skvělou cenu. Bolesti zad úplně neodezněly, ale jsou slabší.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Luboš Boháček 11.05.2018

    Vzhledem k tomu, že jsem alergik, nabídka nebyla moc rozsáhlá. Vybral jsem si tuhle matraci, protože cena je dobrá a navíc má dopravu zdarma.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Zdena Ch. 26.02.2018

    Doktor mi doporučil zdravotní matraci a hledala jsem cenově dostupné řešení, protože nemám moc peněz. Tato matrace mi naprosto vyhovuje. Je velmi pohodlná. Doprava zdarma mě potěšila.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA