Česká firma s tradicí
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (59 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Roman Bouček 04.06.2020

    Neměl jsem vyhraněný rozpočet, zajímala mě kvalita. Zaujalo mě, že matračku doporučují i ortopedi. To už něco znamená, když na to dají razítko. Spím na matraci týden a půl a jsem spokojený.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Lenka Fochtová 29.05.2020

    Na zdravotní matraci mi přijde poměrně dost drahá, ale na druhou stranu jak tu píšou ostatní, je opravdu kvalitní. Spánek se nedá srovnat se starou madrací.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Martina Říhová 05.04.2020

    Využila jsem akce posledních pár kusů na skladě a jsem ráda, že jsem rychle reagovala. Matrace je to dobrá, spánek je rozhodně kvalitnější.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • doprava trvá dlouho
  • Lubomír 27.02.2020

    Dobré hodnocení, doprava zdarma, doporučeno doktory..... já si vybral správně!

    • doporučeno ortopedy
    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana Frolíková 10.06.2020

    Dají se najít i lepší matrace, ale tahle má svoje specifikum - je cenově dostupná a je doporučena ortopedy. Pro mě jasná volba. A ničeho nelituju.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Alena Svobodová 28.05.2020

    Zdravotní matraci jsem si chtěla koupit už delší dobu, ale váhala jsem, protože jsou všechny pro mě poměrně dost drahé. Akce 1 + 1 a doprava zdarma mě ale ukecaly a nakonec jsme si s manželem udělali radost. Zatím se nám spí dobře.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
    • cena
  • Helena Kučerová 04.04.2020

    Skvělá matrace, spánek se vůbec nedá srovnat s tou noční můrou, kterou jsem zažívala na předchozí matraci, která byla dražší !!!!!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • doprava víc jak týden
  • David Odehnal 02.03.2020

    Žena mě pořád přemlouvala, ať koupím novou matraci a nakonec jsem si vybral ELITU, protože je v akci 1+1 a je doporučována i ortopedy.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
    • cena
    • nic
  • Miloš Veselý 11.02.2020

    7 anatomických zón, to byla záruka kvality a vůbec jsem se nespletl. Škoda že doprava trvá torochu dýl.

    • 7 anatomických zón
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Marek Novotný 02.06.2020

    Už několikrát jsem zvažoval, že tuhle matraci koupím, ale vždycky jsem to rozhodnutí odložil. Nakonec mě přesvědčila garance vrácení peněz. Myslím, že to je dobré gesto od vás, že si za kvalitou stojíte. A to oceňuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic mě nenapadá
  • Stanislav Kučera 27.05.2020

    Tohle je první matrace, kterou jsem kdy koupil a vyhovuje mi. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Simona Peroutková 23.04.2020

    Dobrá cena, doprava zdarma, akce 1 +1. Lepší už to být nemůže.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Zdeňka Šulcová 10.03.2020

    Levná, kvalitní matrace se 7 anatomickými zónami. Přeloženo do češtiny - dobře se na ní spí.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Lenka Tesařová 13.02.2020

    Matrace doporučená přímo ortopedy a naprosto to chápu. Bolesti odezněly do týdne.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Luděk Novotný 17.08.2019

    Hledal jsem zdravotní matraci, protože mi ji doporučil doktor. Mám bolesti zad a kloubů. Vybral jsem si tuhle matraci, protože má 7 anatomických zón. Spánek je mnohem kvalitnější.

    • doprava zdarma
  • Jan Trnka 27.06.2019

    Trochu vyšší cena, ale s dopravou zdarma a garancí vrácení peněz jsem neměl žádné obavy. Spal jsem na matraci několik nocí a jak tu píšou ostatní je opravdu pohodlná.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Michal Němeček 17.04.2019

    Velmi pohodlná matrace. Nedá se to srovnávat s tou původní, která mi dlouho nevydržela.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Miroslav Sedláček 11.02.2019

    Zdravotní matrace za přijatelnou cenu. Spím na ní druhý měsíc a přestala mě bolet záda.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Jiří Slavík 25.10.2018

    Mám problémy se zády a dlouho jsem hledal matraci, která by mi pomohla. Po poradě s doktorem jsem si vybral tuto matraci a jsem za to rád. Bolesti zad ustoupily a konečně se normálně vyspím.

    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Andrea 20.08.2018

    Matraci jsem koupila hlavně z toho důvodu, že je z pur pěny a má velkou nosnost. Už první noc jsem zjsitila, že spánek je mnohem kvalitnější.

    • doprava zdarma
    • nosnost
    • cena
  • Ivana Fialová 18.05.2018

    Chtěla jsem si vybrat zdravotní matraci a nakonec mě zaujala tato, protože měla dobré hodnocení a cena je přijatelná.

    • cena
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA