15 let zkušeností na trhu
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (89 hlasů, průměr 4.0 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 17


  • Jan Zedníček 03.07.2020

    Vybírali jsme z několika matrací a nakonec jsme zvolili tuhle, protože má dobré hodnocení. Navíc oceňujeme dopravu zdarma, díky které je nákup opravdu výhodný.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Vladimír Čech 13.06.2020

    Dobré hygienické vlastnosti a výběr tuhosti jsou věci, které nejvíc oceňuji. V akci 1+1 to vychází navíc opravdu levně.

    • hygiena
    • cena
    • doprava zdarma
  • Petr Uher 28.05.2020

    Dobrá matrace, kterou jsme si pořídili se ženou díky akci 1 + 1. Vychází to levně a navíc doprava je zdarma. Spíme na matracích už dva týdny a oba jsme spokojení.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Dana 14.05.2020

    Ahoj, ráda bych se tu podělila o svou zkušenost s touto matrací. Využili jsme s manželem akce 1 + 1 a na matraci spíme už druhý měsíc. Je velmi pohodlná. Vyhovuje nám, že strany mají různou tvrdost.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Eva Šustková 10.03.2020

    Doba dodání teda byla dlouhá, ale vyplatilo se to. Matraci doporučuji všem, kdo mají omezený rozpočet. Jedna vychází na 3 000, to je dobrá cena.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Lenka Fialová 01.02.2020

    Levná cena, kvlaitní matrace, dobře se mi na ní spí a manžel se taky netváří špatně. Děkujeme za dopravu zdarma!

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Milan Srb 17.09.2019

    Vybíral jsme z PUR matrací a využil akce 1 + 1. Vychází to fakt levně na tak kvalitní madraci.

    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Martina 30.06.2019

    Přesvědčilo mě dobré hodnocenní zákazníků. A taky velká nosnost, manžel je slon.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • velká nosnost
  • Jarda 29.04.2019

    Nakoupil jsem jen díky akci 1 + 1 a hlavně protože mi vás doporučil dobrý kamarád. Doprava zdarma super!

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Jarmila Nováková 08.08.2018

    Kupovala jsem matraci pro manžela. Spí na ní několik týdnů a je spokojený. Nízká cena a doprava zdarma jsou hlavní důvody, proč jsem se nakonec pro nákup rozhodla.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Hana Dvořáková 10.06.2018

    Zdravotní matraci mi doporučil doktor. Jsem ráda, že jsem si pořídila zrovna matraci Regina, je velmi pohodlná.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Pavel Hynek 25.04.2018

    Hledal jsem matraci co má alespoň 5 anatomických zón a je cenově dostupná. Proto jsem se nakonec rozhodl koupit tuhle. Spánek je velmi pohodlný.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • František Beran 17.02.2018

    Dobře se na ní spí a cenově to vyšlo levně, takže jsem s nákupem spokojený.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Vladimír Novák 25.12.2016

    Matraci mi doporučil kamarád. Spím na ní už týden a přestala mě bolest záda. Ocenil jsem taky dopravu zdarma.

    • doprava zdarma
    • pohodlná
    • nic mě nenapadá
  • Zdeněk Kubeš 20.08.2016

    Koupil jsem si matraci Regina protože má 5 anatomických zón a já mám problémy se zády. Po měsíci hodnotím velmi pozitivně.

    • anatomické zóny
    • pohodlnost
    • doprava zdarma
    • nic
  • Vít Beneš 14.04.2016

    Matrace z pur pěny s vysokou nosností. Pro mě ideální.

    • vysoká nosnost
    • pohodlná

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA