Doprava do ČR a SK zdarma
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (52 hlasů, průměr 3.8 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 19


  • Jiřina Smrčková 20.04.2020

    Koupili jsme s manželem a oběma se nám spí dobře.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Lenka Turková 05.01.2020

    S manželem jsme koupili tuto matraci díky akci 1+1. Měli jsme trochu obavy, aby byly kvalitní. Spíme na nich skoro 14 dní a nemáme si na co stěžovat. Doporučujeme.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • doprava víc jak týden
  • Marek Novotný 09.10.2019

    Akce 1 + 1, 7 anatomických zón a nosnost 110 kg. Všechno vlastnosti, které jsem potřeboval a díky kterým jsem s matracemi spokojen.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
    • 7 anatomických zón
    • nic
  • Zdeněk Uzel 02.07.2019

    Matrace v akci 1 + 1 která zvládne mou váhu se hledá špatně. Takže jsme s manželkou naprosto spokojený. Akorát doufám, že dlouho vydrží.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Radek Rudzan 08.04.2019

    V akci 1 + 1 jsou i levnější matrace, ale tahle je mnohem kvalitnější už podle popisu. Spím na ní už týden. Bez problému.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
  • Marie Vavříková 24.10.2018

    Matrace jsem pořídila pro sebe a manžela. Spíme na nich už skoro měsíc a jsme spokojení. Spánek je lepší.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Ladislav Vlček 06.07.2018

    Využil jsem akce 1 + 1 na tuto matraci, protože je z pur pěny a má velkou nosnost. Hodnotím velmi pozitivně.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Martin Soukup 02.05.2018

    Matraci jsem si vybral, protože 7 anatomických zón a spí se na ní velmi pohodlně. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Zdeněk Kopecký 16.01.2018

    Zdravotní matrace v akci 1 + 1 za velmi výhodnou cenu. S nákupem jsem spokojen, dobře se nám se ženou spí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic
  • Jaroslava Růžičková 25.03.2016

    Podle mě kvalitní matrace. Velmi pohodlně se na ní spí. Potěšila mě doprava zdarma.

    • doprava zdarma
    • nic
  • Jan Holubec 10.02.2016

    Našel jsem tuto matraci ve srovnávači cen. Koupil jsem si jí a jsem velmi spokojený. Vyhovuje mi její tvrdost. Míval jsem problémy se zády, teď už je nemám.

    • kvalitní matrace
    • doprava zdarma
  • Jan Votava 14.11.2015

    Hledal jsme matraci, která mě unese, protože vážím hodně a zároveň jsem chtěl, aby se na ní dobře spalo na boku. Proto jsem si vybral tuto zdravotní matraci.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Lenka Procházková 13.09.2015

    Dobrý den, asi před 4 lety jsem si u vás koupila 2 zdravotní matrace Veronika a jednu už máme zničenou, tak bych se chtěla zeptat, zda je možné koupit jen jednu? Nikde jsem ji samostatně nenašla, jen v akci 1+1 zdarma.<br /> <br /> Děuji za odpověd


Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží