Jsme jedním z nejlevnějších výrobců v ČR
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (75 hlasů, průměr 3.7 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 19


  • Jiřina Smrčková 20.04.2020

    Koupili jsme s manželem a oběma se nám spí dobře.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Lenka Turková 05.01.2020

    S manželem jsme koupili tuto matraci díky akci 1+1. Měli jsme trochu obavy, aby byly kvalitní. Spíme na nich skoro 14 dní a nemáme si na co stěžovat. Doporučujeme.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • doprava víc jak týden
  • Marek Novotný 09.10.2019

    Akce 1 + 1, 7 anatomických zón a nosnost 110 kg. Všechno vlastnosti, které jsem potřeboval a díky kterým jsem s matracemi spokojen.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
    • 7 anatomických zón
    • nic
  • Zdeněk Uzel 02.07.2019

    Matrace v akci 1 + 1 která zvládne mou váhu se hledá špatně. Takže jsme s manželkou naprosto spokojený. Akorát doufám, že dlouho vydrží.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Radek Rudzan 08.04.2019

    V akci 1 + 1 jsou i levnější matrace, ale tahle je mnohem kvalitnější už podle popisu. Spím na ní už týden. Bez problému.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
  • Marie Vavříková 24.10.2018

    Matrace jsem pořídila pro sebe a manžela. Spíme na nich už skoro měsíc a jsme spokojení. Spánek je lepší.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Ladislav Vlček 06.07.2018

    Využil jsem akce 1 + 1 na tuto matraci, protože je z pur pěny a má velkou nosnost. Hodnotím velmi pozitivně.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Martin Soukup 02.05.2018

    Matraci jsem si vybral, protože 7 anatomických zón a spí se na ní velmi pohodlně. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Zdeněk Kopecký 16.01.2018

    Zdravotní matrace v akci 1 + 1 za velmi výhodnou cenu. S nákupem jsem spokojen, dobře se nám se ženou spí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic
  • Jaroslava Růžičková 25.03.2016

    Podle mě kvalitní matrace. Velmi pohodlně se na ní spí. Potěšila mě doprava zdarma.

    • doprava zdarma
    • nic
  • Jan Holubec 10.02.2016

    Našel jsem tuto matraci ve srovnávači cen. Koupil jsem si jí a jsem velmi spokojený. Vyhovuje mi její tvrdost. Míval jsem problémy se zády, teď už je nemám.

    • kvalitní matrace
    • doprava zdarma
  • Jan Votava 14.11.2015

    Hledal jsme matraci, která mě unese, protože vážím hodně a zároveň jsem chtěl, aby se na ní dobře spalo na boku. Proto jsem si vybral tuto zdravotní matraci.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Lenka Procházková 13.09.2015

    Dobrý den, asi před 4 lety jsem si u vás koupila 2 zdravotní matrace Veronika a jednu už máme zničenou, tak bych se chtěla zeptat, zda je možné koupit jen jednu? Nikde jsem ji samostatně nenašla, jen v akci 1+1 zdarma.<br /> <br /> Děuji za odpověd


Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Eukalyptová matrace GRÁCIE
již od 8 390,-Kč s DPH