Doprava do ČR a SK zdarma
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (114 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 18


  • Martina Šonková 09.04.2020

    Vysoké hodnocení a garance vrácení peněz mě přesvědčily, že se nákup vyplatí. A vyplatil. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic mě nenapadá
  • Petr 08.08.2019

    Kvlaitní matrace z PUR pěny vhodná pro lidi jakp jsem já - bolesti zad a kloubů. Spím na ní pár dní a jsem víc než spokojený.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Marcela Kovářová 04.09.2019

    Hledala jsem cenově dostupnou matraci s 5 anatomickými zónami, kterou doporučují ortopedi. To jsem tu našla a po měsíci se sem vracím, abych vás vychválila! Spánek je mnohem lepší. Děkuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic
  • Petr Mach 02.05.2019

    Duo Visco mi vyhovuje díky tomu, že můžu volit tvrdost matrace. A navíc mě přestala konečně bolet záda. To je u mě velký úspěch. Doporučuji.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • doprava trvá dlouho
  • Václav Sedlák 08.03.2019

    Poslední matrace mi vydržela sotva 3 roky. Byl to nějaký výhodný kauf, tak jsem se nechal zlákat. Tentokrát jsem na to šel jinak a zaměřil se na výběr kvalitní, prověřené matrace. Hodnocení zákazníků a garance vrácení peněz mě nakonec přesvědčili, že u vás koupím dobře.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • kvalita matrace
  • Jan Havlík 29.01.2019

    Doporučeno ortopedem, skvělá cena, doprava zdarma.... tady se nakupuje krásně.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Marie Čejková 30.12.2018

    K nákupu jsem se rozhodla, protože matrace je z pur pěny a za dobrou cenu.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Jaroslav Horák 27.11.2018

    Matrace s velkou nosností za nízkou cenu. Přesně takovou jsem hledal. Přesvědčila mě taky garance vrácení peněz.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Ludmila Sklenářová 27.03.2018

    Kvalitní matrace z pur pěny za dobrou cenu s dopravou zdarma. Už jsem jednu kdysi kupovala a byla jsem spokojená.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana Stejskalová 17.02.2018

    Matraci jsem koupila po konzultaci s doktorem. Mám bolesti zad. Rozdíl jsem poznala již po několika nocích. Bolest téměř odezněla.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Věra Sehnalová 29.07.2016

    Nakoupila jsem tuto matraci pro manžela, protože má vysokou nosnost. Jsem ráda, že se dají vyprat potahy.

    • cena
    • kvalita
    • nosnost
  • Barbora Svobodová 24.07.2016

    Chtěla jsem matraci z líné pěny. Tahle mě vyhovovala díky přijatelné ceně a dopravě zdarma.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
    • nic
  • Vítězslav Hájek 30.04.2016

    Pohodlná matrace za přijatelnou cenu. Navíc doprava je zdarma.

    • cena
    • doprava zdarma
  • L.F. 24.01.2015

    Měl jsem i dříve matraci s visco pěny a neměnil bych. Měl jsem jí více jak 10 let, ale neotáčel jsem jí, tak se mi trochu proležela na některých místech. Její tuhost (nebo měkkost) mi vyhovuje, jsem na to zvyklý a nová je prostě nová. super

    • super cena
    • rychlost doručení
  • L.F. 14.09.2014

    Měl jsem i dříve matraci s visco pěny a neměnil bych. Měl jsem jí více jak 10 let, ale neotáčel jsem jí, tak se mi trochu proležela na některých místech. Její tuhost (nebo měkkost) mi vyhovuje, jsem na to zvyklý a nová je prostě nová. super

    • super cena
    • rychlost doručení

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA