Vyrobeno v ČR
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (59 hlasů, průměr 4.1 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Josef Procházka 02.06.2020

    Pět anatomických zón je takový standard, čekal bych u tak kvalitní matrace sedm, ale co, je to levný a doprava zdarma je super. Koupil jsem bez váhání.

    • cena
    • doprava zdarma
    • žádný
  • Radek Červený 22.05.2020

    Jsem fanoušek PUR pěny a nikdy bych žádnou jinou matraci nechtěl. Prostě se mi na ní dobře spí. Využil jsem akce 1 + 1 a nemám si na co stěžoat.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • garance vrácení peněz
  • Alena H. 10.05.2020

    Vyhovuje nám, že matrace má volitelnou tvrdost. Různě ji zkoušíme dne aktuální nálady a oběma nám to vyhovuje. Doporučuji všem, kdo hledají levnou a kvalitní matraci.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • volitelná tvrdost
    • nic mě nenapadá
  • Anna Stránská 17.04.2020

    Na skladě už jich moc nebylo, tak jsme hned objednali. Je fakt, že doprava trvala dlouho, ale jsme více než spokojeni. Spí se nám dobře.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • doprava víc jak týden
  • Marie Stanková 12.03.2020

    Měníme s manželem matrace. Využila jsem u vás akci 1 + 1 a dopravu zdarma. Jedna matrace vyjde na 3000 Kč, to je skvělá cena. Jsme oba šťastní, že jsme to takhle vyřešili.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Anna Dvořáková 11.12.2018

    Na zdravotní matraci Fantasy spím už druhým měsícem a úplně mě přestala bolet záda. Navíc jsem ráda, že potah se dá vyprat.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Václav Hájek 10.09.2018

    Pro mě ideální matračka, má velkou nosnost a je z pur pěny. Dobře se mi na ní spí. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Marie Šťastná 21.07.2018

    Za ty peníze se podle mě nedá sehnat kvalitnější matrace. Chtěla jsem zdravotní matraci, protože mě bolí záda. Zatím jsem s nákupem spokojena.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Hana Chaloupková 05.05.2018

    Hledala jsem matraci z pur pěny, která má alespoň 5 anatomických zón. Spánek je mnohem kvalitnější. Doporučuji všem, kdo se chtějí dobře vyspat.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Miroslav Sedláček 14.06.2017

    Cenově dostupná matrace se spoustou skvělých vlastností. Mně osobně vyhovuje.

    • cena
    • kvalita
    • nic
  • Andrea Veselá 20.11.2016

    Koupila jsem si tuto zdravotní matraci, protože jsem měla bolesti zad a doktor mi ji doporučil. Jsem za to velmi vděčná, spí se na ní dobře.

    • doprava zdarma
  • Alena 14.07.2016

    Hledala jsem matraci z pur pěny a nakonec jsem si vybrala tuhle. Je velmi pohodlná.

    • kvalitní
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA

Nabídka matrací 1+1 ZDARMA