100% záruka kvality
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (85 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 15


  • Karel Souček 27.06.2020

    Dobré hodnocení a pozitivní recenze mě motivovaly k nákupu. Garance vrácení peněz je dobrá věc, ale nepotřeboval jsem ji. Matrace je opravdu dobrá. Bolesti zad a hlavně krku téměř odezněly.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Tomáš Čapek 05.12.2019

    Doporučuji všem kdo mají bolesti zad.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Jozef Kožíšek 04.02.2020

    Nevěřil jsem, že v této cenové hladině objevím nějakou zajímavou matraci ale škaredě jsem se zmýlil. Spím na ni už třetí týden a bolesti zad a krku jsou pryč.

    • kvalitní matrace
    • dobrá cena
    • doprava zdarma
  • Libor Houda 06.09.2019

    Nechal jsem se přemluvit zdejšími recenzemi a chápu, proč jsou tak pozitivní. Ta masážní vrstva je fakt příjemná.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Josef Janeček 02.07.2019

    Za ty peníze a s dopravou zdarma se to vyplatí. Kvalitní spánek.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava trvá dlouho
  • Pavel Matula 15.03.2019

    Díky tomuhle obchodu jsem se konečně vyspal bez bolesti zad. Doporučuju všem.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • František Škrábal 17.11.2018

    Levná kvalitní matrace, kterou jsem koupil manželce.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Jan Kovář 10.09.2018

    Z mé poslední matrace mě neustále bolel krk. Pořídil jsem si sandy, protože je masážní. Spím na ní už dva týdny a bolest prakticky zmizela. Doporučuji.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Kamil Bárta 02.06.2018

    Matrace s masážníma vlnama pod 4 tisíce korun. Super cena.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • zatím nic
  • Petr Novotný 05.04.2018

    Jsem alergik, takže mám dost zužený výběr matrací. Sandy jsem si vybral z toho důvodu, že je masážní. Spánek je OK.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA