Vyrobeno v ČR
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (74 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Jaromír Musílek 27.02.2018

    Velmi pohodlná a měkká matrace. Spí se na ní jako v pohádce. Byla trochu dražší, než jsem chtěl, ale nelituji toho.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Radek Novotný 24.10.2018

    Ideální matrace pro všechny kdo preferují latexové matrace. Podle mě se nedá pořídit lepší za ty peníze.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic mě nenapadá
  • Vlasta 28.07.2018

    Matraci doporučil ortoped. Spí se na ní velmi dobře. Bolest zad je mnohem mírnější. Spánek je nepřerušovaný.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Tomáš 28.11.2019

    Velká nosnost + pro alergiky. Skvělá kombinace. Okamžitě jsem koupil, ačkoliv je to trochu mimo můj rozpočet. Věřím, že to je investice, která se vyplatí.

    • velká nosnost
    • doprava zdarma
    • cena
  • Pavel Hladík 30.04.2019

    Tato matrace je opravdu měkká, což je skvělé. V kombinaci s tím, že je doporučena ortopedem, tak jsem neváhal a hned si ji pořídil. Vyhovuje mi možnost vrácení peněz, myslím, že tím dává obchod najevo, že svým produktům věří. No já peníze vracet nechci, matrace mi naprosto vyhovuje.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • doprava víc jak týden
  • Lucie Císařová 20.06.2020

    Ráda bych se podělila o svou zkušenost s matrací latex exclusive. Spím na ní skoro týden a musím uznat, že spánek je lepší. Jako alergik mohu potvrdit že tato matrace je ideální.

    • kvalita matrace
    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
  • Veronika Kolaříková 14.03.2020

    Mám dobrou zkušenost s latexovými matracemi již z dřívějška a tak jsem si opět vybírala v této kategorii. Nakonec vyhrála tahle matrace, protože je velmi hygienická.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • nic
  • Radim Tesař 17.02.2020

    Mě naprosto vyhovuje. Jsem důchodce, bolí mě záda celý život a nečekal jsem, že existuje matrace, na které se dá pohodlně vyspat. Doporučuji.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Václav Ludvík 05.09.2020

    Matrace pro alergiky s nosností do 130kg. Konečně jsem našel co potřebuju! Spím na ní už týden. Věřím, že tahle matrace vydrží dlouho.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • František Uhlíř 28.12.2019

    Latexové matrace jsou obecně dost kvalitní, takže bych byl schopen koupit jakoukoliv. Vybral jsem si tuhle, protože je hygienická a vhodná pro alergiky. Spím na ní už skoro měsíc. Všechno je OK.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
    • hygienické vlastnosti
  • Michal Dvořák 21.08.2019

    Hledal jsem matraci vhodnou pro důchodce a narazil jsem na tuhle. Nebolí mě ze spaní záda. Cenově to taky nevychází špatně.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace MARIKA 1+1 akce zdarma
již od 10 090,-Kč s DPH
Eukalyptová matrace PERSEA
již od 8 190,-Kč s DPH
Přistýlka z eukalyptu KASANDRA
již od 4 390,-Kč s DPH