Různé typy matrací
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (81 hlasů, průměr 4.2 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 18


  • Věra Balcarová 10.05.2020

    Dobrá, trochu dražší matrace. Ale doprava je zdarma a když navíc garantují vrácení peněz, tak proč to nezkusit?

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Lenka Sojková 21.04.2020

    Hodnocení této matrace a pozitivní recenze mě zaujaly a tak jsem se nakonec rozhodla ji pro nás koupit. Po týdnu jsme oba spokojeni. Spánek je teď mnohem kvllitnější.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
  • Karel 16.03.2020

    Doprava zdarma a garance vrácení peněz, to jsou důvdy, proč jsme si s ženou vybrali matraci u vás.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Marie Suchá 20.02.2020

    Velmi kvalitní spánek. Jsem nadšená!

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Jiří Hofman 20.01.2020

    Mezi matracemi z PUR pěny je tahle podle mě nejlepší. Spím na ní už měsíc a půl a nemůžu si stěžovat. Doporučuji.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Josef Novotný 05.01.2020

    Vybíral jsem schválně matraci z PUR pěny, jednu už jsem měl a byl jsem spokojený. Tahle je trochu dražší, než jsem čekal, ale má každou stranu s jinou tuhostí a doprava byla zdarma, tak jste mě nakonec ukecali.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Petra Knotková 07.11.2019

    Vyhovuje mi odlišná tvrdost stran. Spíme na matraci už skoro měsíc a zatím jsme spokojení.

    • doprava zdarma
  • Miloslav Burda 14.08.2019

    S ženou jsme vybírali partnerskou matraci za dostupnou cenu. Nakonec nás přesvědčila garance vrácení peněz. Matrace je kvalitní, spí se nám dobře.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Šárka Nečasová 25.05.2019

    Partnerská matrace v akci za dobrou cenu. Vyhovuje nám.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalita
    • nic mě nenapadá
  • Ivana Stejskalová 07.02.2019

    S manželem jsme vybírali matraci v několika obchodech, nakonec jsme se rozhodli nakoupit zde díky akci 1 + 1 zdarma.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
  • Božena Musilová 30.08.2018

    Tuto partnerskou matraci mi doporučila známá. Rozhodla jsem se pro ni kvůli nízké ceně. Jsem také ráda, že se dá vyprat potah.

    • cena
  • David Červek 29.05.2018

    Hledal jsem tvrdší matraci z pur pěny, která je cenově dostupná. Jsem spokojený.

    • cena
    • tvrdost
  • Martina Vávrová 09.02.2018

    Vybrala jsem si tuhle matraci díky akci 1 + 1 zdarma. Manžel je těžší, takže mu vyhovuje nosnost.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Inka 21.07.2017

    Matrace jsem kupovala do bytu s tím, že přítel potřebuje matraci tvrdou a já středně tvrdou. <br /> Musela brát ohled, že má přítel 2 m a 105 kg. Mně matrace vyhovuje, i v těhotenství jsem se krásně vyspala. Bohužel příteli se matrace začíná &quot;prolehávat&quot;, dělá se ďolík, stěžuje si na bolest zad a každé ráno vstává zmuchlaný.. Hodně mě to mrzí, kdybych věděla, že nebude tak kvalitní, určitě se poohlídnu po jiné. <br /> Za mě matraci doporučuji, za přítele určitě ne.

    • výška matrace
    • zóny
    • po chvíli používání se proležela

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
PRAKTIKA
již od 1 390,-Kč s DPH
Anatomický polštář ZDARMA