Jsme jedním z nejlevnějších výrobců v ČR
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (89 hlasů, průměr 4.1 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 18


  • Petr Obrusník 21.04.2020

    Zaujalo mě, že se pěna přizpůsobí teplotě a tlaku těla. Spím na ní už skoro měsíc a musím uznat, že se to nedá srovnávat s mou předchozí matrací z IKEA.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Jan Kříž 12.02.2020

    Tvrdá matrace, kterou jsem si vybral, protože je vhodná pro alergiky. Po 3 dnech žádné problémy, spánek je o něco lepší.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Marie Novotná 02.07.2019

    Jsem alergická a původní matrace už byla stará. Vybrala jsem si tuhle, protože je tvrdá a jsem s nákupem spokojena.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Josef Souček 10.04.2019

    Matrace je drahá, ale díky garanci vrácení peněz jsem se nakonec rozhodl ji koupit. Po pár nocích jsem spokojený.

    • doprava zdarma
    • kvalita matrace
    • cena
  • Roman Liška 15.02.2019

    Hledal jsem kvalitní matraci z kokosovým vláknem. Vyšší cena mi nevadí, když je doprava zdarma.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Radek Hanzl 17.01.2019

    Velmi kvalitní a pohodlná zdravotní matrace. Mohla by být levnější.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Jana Wolfová 02.10.2018

    Chtěli jsme s manželem zdravotní matraci. Využili jsme akce 1 + 1 a oba jsme spokojení.

    • 1 + 1
    • doprava zdarma
  • Petr Hanák 05.08.2018

    Matrace je trochu dražší, ale nákupu vůbec nelituju. Doporučuju všem.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • cena
  • Tomáš Sýkora 25.06.2018

    Trpím na bolesti zad. Vybíral jsem matraci podle doporučení od doktora. Po pár dnech je bolest mírnější.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA