Česká firma s tradicí
Český výrobce matrací !!!
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (75 hlasů, průměr 4.3 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 17


  • Vašek Svoboda 15.07.2020

    Viola mě nezklamala, spí se mi mnohem lépe než na původní matraci, která moc dlouho nevydržela. Doufám, že Violu nebudu za dva roky měnit.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Jan Odehnal 11.06.2020

    3 týdny na ní spím a stále spokojený.....

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Václav Bárta 15.04.2020

    Viola je podle mého názoru nejkvalitnější matrace v této cenové hladině. Koupím jednu i manželce. Oba máme problémy se zády.

    • kvalita matrace
    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
  • Miroslav Zelený 24.02.2020

    Doporučil ortoped, jsem spokojen.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • nic mě nenapadá
  • Petr Marek 07.09.2018

    Tak nevím kde všichni berou to pozitivní hodnocení, já osobně jsem spíš nespokojen. Záda mě pořád bolí. Je fakt, že to není tak hrozný, ale stejně se vyspím špatně.

    • doprava zdarma
    • záda mě stále bolí
  • Jan Kovář 04.04.2018

    Garance vrácení peněz mě nakonec přesvědčila matraci koupit. A zatím jsem spokojený.

    • kvalita
    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
  • Zdeněk Beránek 10.01.2020

    Viola je podle mého názoru cenově dostupná a přesto dostatečně kvalitní. Spím na ní už druhý týden a jsem vděčný svému ortopedovi, který mi ji doporučil.

    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Marek Kratěna 11.11.2019

    Vždycky než si něco koupím, tak koukám na hodnocení. Viola mě oslovila, protože má hodnocení opravu vysoké a musím uznat, že právem. Jsem s ní spkojen.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Ondřej Zemánek 29.08.2019

    Vyhovuje mi střední tvrdost a je to vysoce kvalitní PUR pěnová matrace, takže jsem věděl do čeho jdu a za mě spokojenost.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic
  • Vlasta Horáčková 10.04.2019

    Mezi PUR matracemi v této cenové hladině moc rozdíly nevidím, zaujala mě aleVIOLA a nákupu nelituji. Spí se na ní dobře.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • doprava trvá dlouho

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace HERBAPUR A ORTHOFLEX
již od 11 790,-Kč s DPH
Eukalyptová matrace PERSEA
již od 6 990,-Kč s DPH
Přistýlka z eukalyptu KASANDRA
již od 3 590,-Kč s DPH