Garance vrácení peněz
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (68 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 14


  • Radek Vávra 10.06.2020

    Velká nosnost. Tím jste si získali mou pozornost. Mám pár kilo navíc a poslední matrace to odnesla. A nemám moc peněz, takže levná cena mě taky potěšila, nemluvě o dopravě zdarma!

    • velká nosnost
    • doprava zdarma
    • cena
    • nic
  • Karel Novotný 16.05.2020

    Tahle matrace má dobré hodocení a je levná, to jsou důvody, proč jsem se rozhodl ji koupit.

    • dobré hodnocení
    • cena
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Karel Hudec 10.05.2020

    Sendvičové matrace jsou pdle mě nejlepší volba pro každého, kdo nechce utratit majlant za matraci, na které sedá dobře vyspat. Já kupuju jedině tyhle matrace a váš obchod mě zaujal díky dopravě zdarma a garanci vrácení peněz.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • cena
  • Michal Brožek 28.04.2020

    Doprava zdarma? Garance vrácení peněz? Anatomcký polštář zdarma? Hned jsem koupil jednu pro sebe a jednu i pro ženu, má ráda tvrdší matrace,

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • anatomický polštář zdarma
    • zatím nic
  • Jana Fišerová 14.04.2020

    Garance vrácení peněz pro mě byl hlavní důvod, proč nakoupit. A peníze zpátky nechci, spí se mi dobře!

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Irena Burešová 24.03.2020

    Na téhle matraci spím už dva měsíce a nnemám si na co stěžovat. A někteří si tu stěžují, že doprava trvá dlouho. Dívala jsem se, že konkurence to má podobné.

    • cena
    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Miroslav Slavík 10.03.2020

    Tvrdá a spolehlivá matrace, na keré se spí dobře. Cena je OK. Koupil jsem díky tomu, že nabízíte garanci vrácení peněz.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • Roman 17.02.2020

    Matrace s kokosovými vlákny za míň jak 4 tisíce? Luxusní cena.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní materiál
    • doprava trvá dlouho
  • Jan Červený 07.01.2020

    Mám rád sendvičové matrace, jednu jsme kdsi měli doma. Vybral jsem si tuhle díky tomu, že vychází levně. Doprava zdarma mě potěšila.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Josef Soukup 29.12.2019

    Matrace za dostupnou cenu, která mě zaujala díky domu, že je tvrdší a má v sobě i kokosová vlákna. Spím na ní sice jen pár dní, ale nedá se to vůbec srovnávat s mou lpůvodní matrací.

    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • David Černý 05.12.2019

    Doprava trvala trochu dýl, než jsem čekal, ale na matraci se spí fakt dobře.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Dagmar Kotková 29.10.2019

    Cena je dobrá, ale čekala jsem trochu vyšší kvalitu matrace.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Ivan Bárta 11.09.2019

    Nízká cena, doprava zdarma, garance vrácení peněz. Nemám si na co stěžovat :-)

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • kvalita
    • nic mě nenapadá
  • Petr Fišer 20.07.2019

    Matrace mi vyhovuje protože má velkou nosnost a je dostatečně tvrdá. Vůbec se to nedá srovnat s moji původní matrací. Mnohem lepší spánek.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Pavel Němec 25.04.2019

    Cenově dostupná matrace s kokosovým vláknem. Doporučuji.

    • kvalitní matrace
    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana Malcová 25.07.2018

    Doprava zdarma a hlavně tvrdá matrace, takže se mi po pár nocích ulevilo od bolesti zad.

    • doprava zdarma
  • Pavel Hrdina 28.04.2018

    Cenově dostupná matrace s kvalitním materiálem. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní materiál
  • Tomáš Zelený 02.01.2018

    Matrace je z kokosového vlákna, proto jsem si ji vybral. Četl jsem dobré recenze a má velkou nosnost.

    • doprava zdarma
    • nosnost

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Kokosík
již od 920,-Kč s DPH
Anatomický polštář ZDARMA