Dlouhá životnost matrací
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (69 hlasů, průměr 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Lucie Malá 10.07.2020

    Skvělá, kvalitní, hygienická matrace. Doufám, že vydrží dlouho.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • hygienická matrace
    • nic
  • Alice Havlová 28.05.2020

    Vybírala jsem matraci pro svého dospělého syna a nakonec mě zaujala tato matrace. Vzhledem ke garanci vrácení peněz jsem neměla obavy, že bych svého rozhodnutí litovala. A nakonec to dopadlo dobře, syn je spokojený. Děkuji.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Jaroslav Polák 18.03.2020

    Velmi hygienická matrace, což ocenila žena. Mě zase vyhovuje nosnost, vzhledem k tomu, že jsem trochu těžší. Poslední matrace moc dlouho nevydržela, proto jsem se rozhodl investovat do nějaké pořádné a tahle mi přijde ideální.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Josef Mráček 11.11.2019

    Doporučuji. Skvěle se na ní spí. A je pořád levná v porovnání s dalšími PUR matracemi co se tu prodávají.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Robert Horák 02.08.2019

    U takto kvalitní matrace bych čekal 7 anatomických zon, ale je pravda že s těma 5 je to pořád skvělý kauf. Nákupu rozhodně nelituji. Akorát ta doprava by mohla být rychlejší.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • doprava trvá dlouho
  • Jiří Novotný 05.04.2019

    Pohodlná a velmi hygienická matrace. Jsem rád, že jsem ji koupil, ačkoliv byla mimo můj obvyklý rozpočet.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • hygienické vlastnosti
  • Lukáš Šťastný 29.01.2019

    Hledal jsem matraci s vyšší nosností která bude z kvalitního materiálu a vydrží něco. Věřím, že přesně ty vlastnosti má matrace Renáta, tak jsem ji koupil. Spím na ní už skoro měsíc a jsem více než spokojen.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nosnost
    • doprava víc jak týden
  • Michal Liška 25.09.2018

    Matrace z koňských žíní jsou obvykle poměrně dost drahá záležitost, proto jsem neváhal a tuhle si koupil, protože vychází levně.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • nic mě nenapadá
  • Václav Hanzlík 05.06.2018

    Pořídl jsem si Renátu na základě pozitivních hodnocení a levné ceny vzhledem k použitým materiálům v matraci. Jak píšou ostatní, spánek je dobrý.

    • kvalita
    • cena
    • doprava zdarma
  • František Toman 18.02.2018

    Cenově dostupná matrace, kterou jsem si pořídil na základě doporučení od známé. Spí se na ní dobře. Čekám, že taky dlouho vydrží.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • garance vrácení peněz
    • nic

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží