15 let zkušeností na trhu
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (102 hlasů, průměr 4.5 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 15


  • Vladimír Šatra 05.05.2020

    Žena mi tuhle matraci koupila k narozeninám tak jsem se rozhodl, že se podělím o svou zkušenost. Vyhovuje mi, že je tvrdá a zároveň se domnívám, že vydrží dlouho, protože je z kvalitního materiálu. Myslím si, že za tyhle peníze se nedá lepší matrace pro lidi s nadváhou koupit.

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Petr Krátký 21.02.2020

    Trochu mimo můj rozpočet, ale ta nosnost za to fakt stojí. Po měsíci jsem šťastný, že jsem si tuhle matraci koupil. Je to znát, že ji vyrobili pro XXL lidi :-D

    • nosnost matrace
    • doprava zdarma
  • Tomáš Vávra 28.11.2019

    Jsem trochu XXL a hlavně náročný zákazník. Mě jste si získali přes garanci vrácení peněz. Matraci jsem si vyzkoušel a jsem s ní spokojen. Snad vydrží dlouho.

    • nosnost
    • doprava zdarma
    • nic
  • Martin Horák 07.09.2019

    Asi nemá cenu se vztekat, že jsem tlustej, když existou matrace, který nezdemoluju. Snad vydrží dlouho. Spí se na ní dobře.

    • nosnost
    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Marek Sedláček 02.06.2019

    Hygienická matrace, to potěšilo ženu. Mě zase potěšilo, že vydrží mou váhu. Všichni jsou spokojeni.

    • cena
    • nosnost
    • hygienické vlastnosti
    • doprava zdarma
  • Petr Němeček 28.02.2019

    Velká nosnost + kvalitní materiál = jsem naprosto spokojený.

    • kvalitní materiál
    • cena
    • nosnost
    • doprava zdarma
  • Michal Kavka 25.10.2018

    Matrace z kokosových vláken s velkou nosností. Udělá přesně to, co se od ní dá čekat. Vydrží mou váhu a já se vyspím jako normální člověk.

    • doprava zdarma
    • nosnost
    • doprava trvá dlouho
  • Ondřej Sedláček 21.08.2018

    Konečně! Taky myslíte na hrochy..... díky bohu za ty dary.

    • doprava zdarma
    • nosnost
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Miroslav Dočkal 08.05.2018

    Co k tomu napsat. Jsem spokojen, že mám matraci, kterou nezničím za pár měsíců.

    • doprava zdarma
    • nosnost matrace
    • nic
  • Jaroslav Horák 05.02.2018

    Přesně co jsem hledal. Díky bohu že se dá sehnat matrace na mou váhu.

    • nosnost matrace
    • doprava zdarma
  • Alena Smrčková 26.07.2018

    Přijatelná cena vzhledem k nosnosti a tomu, že matrace má maximální tvrdost. Manžel je spokojený.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • nic
  • Jan Švec 26.05.2018

    Mezi matracemi s dlouhou životností jsou velké rozdíly, já jsem si nakonec vybral tuhle, protože má pro mě ideální nosnost. Cena je trochu dražší, ale spí se mi na ní dobře. Doporučuji.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Tereza Valentová 06.03.2018

    Manžel je těžší a proto jsme pro něj hledali matraci s velkou nosností. Nakonec jsme se rozhodli vybrat tuhle, protože je tvrdá.

    • nosnost
    • doprava zdarma
    • cena

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží