Dlouhá životnost matrací
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (94 hlasů, průměr 4.3 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 12


  • Luděk Svoboda 20.06.2020

    Jsem těžkým takže mě hlavně zajímala nosnost. Navíc nemám dost peněz a když jsem viděl tuhle matraci, tak jsem ji okamžitě objednal.

    • cena
    • doprava
    • nosnost
  • Pavel 13.06.2020

    Nízká cena, doprava zdarma, anatomický polštář zdarma.... tomu říkám servis!

    • cena
    • doprava zdarma
    • anatomický polštář
  • Vlastimil Král 25.02.2020

    Matrace za 2000 Kč? To by nekoupil jen blázen.

    • cena
    • doprava zdarma
    • zatím nic
  • Libuše Ž. 21.04.2020

    Do 2 tisíc pořídit matraci to je těžký oříšek. Ale tento obchod to dokázal. A matrace je přitom v pohodě. Dobře se na ní spí.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Renata Poulíčková 10.03.2020

    Měla jsem dobrý pocit z toho, že obchod nabízí vrácení peněz, když nebudu spokojená. Tak jsem to zkusila a doporučuji všem, kdo hledají cenově dostupné řešení.

    • garance vrácení peněz
    • doprava zdarma
    • cena
  • Anna Řezáčová 25.02.2020

    Zy ty peníze by to koupil i blázen..... a ačkoliv jsme byli s manželem podezíraví, že to bude nekvalitní matrace, není tomu tak. Levné neznamená vždycky špatné.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Petra Zímová 10.02.2020

    Každá strana má jinou tuhost, což mi velmi vyhovuje. Cena je skvělá. Lepší nabídku jsem nenašla. A konečně už aspoň vím, co to jsou anatomické zóny!

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
    • doprava trvá dlouho
  • Jiří Němec 17.12.2018

    Cenově dostupná matrace, na které se dobře spí. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Lucie Bílková 12.10.2018

    Koupila jsem tuto matraci, protože má 5 anatomických zón a je velmi pohodlná. Potěšila mě nízká cena.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Marie Řehová 10.07.2018

    Matraci jsem vybírala manželovi, který hlavně chtěl, aby byla tvrdá a z pur pěny. Je zatím spokojený. Jsem ráda, že se dá vyprat potah.

    • cena
    • doprava zdarma
    • potah jde vyprat
  • Hana Šafářová 06.05.2018

    Při výběru jsem byla trochu opatrnější, ale vzhledem k tomu, že váš obchod garantuje vrácení peněz, nakonec jsem se rozhodla tuto matraci koupit. Zatím jsem na ní spala jen týden, ale musím uznat, že spánek je lepší.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Kateřina 28.11.2016

    Vyhovuje mi díky své pružnosti a manželovi zase díky nosnosti. Doufáme, že vydrží dlouho.

    • nosnost
    • doprava zdarma
    • cena
  • Eva Divišová 22.07.2016

    Nechala jsem si vyrobit rozměr na poptání. Jsem ráda, že matrace je tvrdší a spí se na ní dobře.

    • tvrdost
    • doprava zdarma
  • Vojtěch Tůma 10.04.2016

    Hledal jsem matraci z pur pěny. Tahle mi vyhovuje díky skvělému hodnocení zákazníků. Doprava zdarma mě potěšila.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • tvrdost matrace
    • nic

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA

Nabídka matrací 1+1 ZDARMA