100% záruka kvality
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (51 hlasů, průměr 4.0 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 21


  • Daniela 15.06.2020

    Ten anatomický polštář musí být nějaký žert, nic to nedělá.... ale je fakt že kvůli tomu jsem si matraci nekoupila. Tak abych nebyla tak negativní, ráda bych řekla, že na matraci se mi dobře spí!

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • anatomický polštář
  • Josef Černý 05.06.2020

    Matrace z kvalitní PUR pěny. Nemohl jsem si nechat ujít akci 1 + 1 a koupil pro nás se ženou. Snad vydrží dlouho.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Tomáš Kubíček 22.05.2020

    Jedna matrace vychází na 4 tisíce, což je max co bych investoval. Koupili jsme se ženou protože garantujete vrácení peněz v případě nespokojenosti.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • zatím nic
  • Tomáš Doubek 17.05.2020

    Konzultoval jsem nákup zdravotní matrace se svým ortopedem a doporučil mi vzhledem k mým finančním možnostem tuhle. S partnerkou jsme víc než spokojeni.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Jana Veselá 13.03.2020

    Moje krční páteř mi dělá problémy už řadu let. Za tu dobu jsme zkoušeli s manželem různé matrace. Některé z nich byly sice levnější než ta vaše, ale v akci 1 + 1 se to vyplatilo, tak jsme tu nakoupili. Po týdnu musím uznat, že bolesti jsou mírnější a já se tolik bolestí neprobouzím.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Jan Dvořák 29.11.2019

    Technologie a postup výroby této matrace mě fascinují. Zkoušel jsem různé tzv. zdravotní matrace, ale až u vás jsem konečně narazil na madračku, na které se můžu vyspat jako normální člověk. A za to vám děkuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • David Červinka 17.08.2019

    Kvalitní matrace se jmenují kvalitní asi z toho důvodu, že se tu dá fakt koupit levné kvalitní matrace :-) Tuhle jsem si vybral protože je doporučena ortopedy a my se ženou máme oba zdravotní problémy, kvůi kterým jsme se pořádně nikdy nevyspali.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
  • Petr 01.05.2019

    Jedna matrace díky akci 1 + 1 vychází na 4 tisíce, což přesně odpovídalo mému rozpočtu. Potěšila mě velká nosnost a to, že matrace je určena lidem s bolestmi zad. Je fakt, že od té doby, co spím na téhle matraci tak bolsti zad už nejsou tak hrozné.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • akce 1+1
  • Iva Červenková 10.09.2018

    Vybrala jsem si tuto matraci, protože mám bolesti zad a kloubů. Doporučila mi ji kamarádka. Spím na matraci už tři týdny a bolest je mnohem mírnější. Konečně se vyspím.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Martin Kubeš 12.07.2018

    Velmi pohodlná matrace, trochu dražší, ale nákupu nelituju. Doporučuji všem, kdo se chtějí dobře vyspat.

    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Michal Vaculík 11.05.2018

    Vybíral jsem si ze zdravotních matrací a tahle mě zaujala nejvíc, protože je z pur pěny a má optimální nosnost. Spánek je lepší, dříve jsem se v noci budil.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Marek Dlouhý 19.03.2018

    Koupil jsem si matraci memory comfort, protože mi doktor doporučil, abych spal na zdravotní matraci s co největším počtem anatomických zón. Bolest zad odezněla po několika nocích.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Šárka Dušková 14.07.2016

    Tuto matraci mi doporučila moje kamarádka. Jsem za to vděčná, protože se na ní spí velmi dobře.

    • doprava zdarma
    • nic
  • Martin K. 30.05.2016

    Vybral jsme si kvůli akci 1+1, protože to cenově vychází velmi levně.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Daniela Čapková 14.04.2016

    Doktor mi doporučil zdravotní matraci a tak jsem se rozhodla si jednu pořídit. Jsem velmi spokojená, bolesti zad jsou mnohem mírnější. Doufám, že časem odezní úplně.

    • cena
    • kvalita
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • k 19.12.2015

    je pravda, že matrace smrdí?

    • nevim
    • nevim
  • Marina Skibicka 23.04.2014

    Matraci vetram uz treti tyden, porad smrdi, kdybych vedela ze smrdi ,tak bych ji nekoupila.

    • smrdi
  • Marina 10.04.2014

    Matrace hodne smrdi, vetrame ji uz tyden. Nevim jesli je to vporadku. Mam obavy spat na takove matraci. Je to normalni ze matrace smrdi?? Gde je zaruka ze to neovlivni zdravi???

    • smrdi
  • Stanislav 24.01.2014

    Možná že matrace memory comfort je kvalitní ,ale to bych mohl ohodnotit ,kdybych ji dostal,ale od 7.1.2014 se nic nedeje a nemám zpravu jestli vůbec a kdy ji dostanu!!! Slušny prodejce by alespon informoval a omluvil za zpoždění.

    • nedodáno
    • nedodáno

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Matrace KLAUDIE
již od 3 990,-Kč s DPH

Nabídka matrací 1+1 ZDARMA