Jsme jedním z nejlevnějších výrobců v ČR
Jsme český výrobce matrací
Infolinka a poradna: 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (97 hlasů, průměr 4.1 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 15


  • Václav Pospíšil 18.06.2020

    Preferuji tvrdší matrace a navíc jsem trochu těžší, takže cocoflex matrace byla nejlepší volba. Doporučuji všem, kdo preferují tvrdí lůžka z kvalitního materiálu.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Petra Nováková 19.04.2020

    Váhala jsem, jestli mám investovat tolik peněz, ale to, že garantujete vrácení peněz mě nakonec přesvědčilo. Matrace je úžasná, peníze zpět nechci! Děkuji.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
  • Radim 22.02.2020

    Na této matraci mám nejradši to, že je mj. z kokosových vláken. To je vždycky záruka kvality a dlouhé životnosti. Nemám pochyby, že tahle matrace vydrží hodně dlouho.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • cena
    • akce 1+1
  • Šárka Veselá 30.12.2019

    Anatomický polštář jsem zkoušela a nic moc. Ale matrace je dobrá. Spím na ní dva a půl týdne, je to mnohem lepší než matrace, kterou jsem měla předtím.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • akce 1+1
    • doprava víc jak týden
  • Radka Beránková 25.10.2019

    Matrace s kokosovým vláknem za přijatelnou cenu za 1 matraci. Koupila jsem pro sebe a manžela. Zatím si nemáme na co stěžovat.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Ladislav Březina 21.06.2019

    Jedna matrace vychází na 3 645 Kč. Kdo by to nekoupil s těmi vlastnostmi, co to má? Jen blázen.

    • akce 1 + 1
    • doprava zdarma
    • cena
    • nic mě nenapadá
  • Dušan Adámek 11.02.2019

    Rozhodl jsem se podle hodnocení a recenzí koupit matraci cocoflex a po měsíci mohu říct, že to byla správná volba.

    • kvalita
    • doprava zdarma
    • doprava víc jak týden
  • Alexandr Havránek 08.12.2018

    Koupil jsem si Cocoflex matraci, protože za tuhle cenu se matrace s 7 anatomickými zónami hledají horko těžko. Tenhle obchod je super.

    • cena
    • doprava zdarma
    • anatomické zóny
    • nic
  • Eva Havlasová 10.09.2018

    Na matraci mě zaujalo, že je hygienická. Nakonec jsem ji koupila pro sebe a manžela a vůbec toho nelituji.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Jana Staňková 28.05.2018

    Matraci jsme si s manželem okamžitě oblíbili. Spí se nám dobře.

    • kvalita
    • doprava zdarma

Přidat recenzi produktu

Opište kontrolní kód

Související zboží

Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA
Anatomický polštář ZDARMA